افزایش راندمان ساختار ترکیبی (فیلتر اکتیو موازی نیروگاه فتوولتاییک) با CPT

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 374
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم گیلوانژاد

دانشگاه کاشان دانشکده مهندسی برق

عباس کتابی

دانشگاه کاشان دانشکده مهندسی برق

چکیده

با گسترش استفاده از منابع تولید پراکنده در بخش توزیع، ساختار ترکیبی فیلتر اکتیو موازی نیروگاه فتوولتاییک – (PV- SAPF) سیستمی جدید است که انتقال توان اکتیو به شبکه و عمل جبران سازی را به طور همزمان انجام می دهد. با این عمل، بخش عمده ای از ظرفیت اینورتر به واسطه انتقال توان اکتیو گرفته میشود و ظرفیت محدودی برای جبران جریان بار باقی میماند. ازاینرو، با توجه به هزینه زیاد فیلترهای اکتیو موازی برای نصب در شبکه های توزیع، وجود سیستمی کنترلی که بتواند برای یک ظرفیت مشخص از اینورتر، بیشترین راندمان را داشته باشد، حایز اهمیت است. لذا، هدف از این مقاله، ارایه است. ( فیلتر اکتیو موازی - نیروگاه فتوولتاییک ) سیستمی کنترلی برای استفاده بهینه از ظرفیت اینورتر در ساختار ترکیبی اساس این سیستم کنترلی بر مبنای تیوری توان کنسرواتیو ( CPT ) است که با پیاده سازی دو هدف، راندمان را افزایش می- دهد؛ 1 ) تجزیه جریان بار به مولفه های اکتیو، راکتیو، نامتعادل و هارمونیکی، 2 ) جبران هر مولفه تا مقدار مجاز تعیین شده توسط استاندارد. به این ترتیب، ظرفیت کمتری نسبت به جبران کامل جریان لازم است. این در حالی است که این امر برای سیستم کنترلی با تیوری توان لحظه ای ممکن نیست؛ زیرا در این نظریه امکان تجزیه جریان وجود ندارد و در نتیجه، کنترلی روی مقداری که هر یک از مولفه ها جبران میشوند، نیست و برای جبران کامل تمامی مولفه ها نیز باید اینورتری با ظرفیت بیشتر به کار گرفته شود. اثبات کارایی سیستم کنترلی پیشنهادی، با شبیه سازی هر دو سیستم کنترلی و مقایسه نتایج با یکدیگر انجام می گیرد.

کلیدواژه ها

فیلتر اکتیو موازی، نیروگاه فتوولتاییک، تیوری توان کنسرواتیو، تیوری توان لحظه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.