مکان یابی و تعیین ظرفیت بهینه پست های فوق توزیع برای اتصال همزمان نیروگاه های بادی و بارهای شبکه در حضور باد و بار غیر قطعی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 588
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الیاس سلیمی

دانشکده برق و مهندسی پزشکی،دانشگاه صنعتی سجاد شرکت برق منطقه ای خراسان

مصطفی رجبی مشهدی

دانشکده برق و مهندسی پزشکی،دانشگاه صنعتی سجاد شرکت برق منطقه ای خراسان

چکیده

در سال های اخیر با حمایت وزارت نیرو مبنی بر افزایش نرخ خرید برق از نیروگاه های بادی، سرمایه گذاران علاقمند به احداث نیروگاه های بادی در مناطق مستعد شده اند. همچنین در برخی از این مناطق بارهای صنعتی روبه رشدی نیز وجود دارند که تقاضای خرید برق را دارند. در گذشته پست های فوق توزیع تنها برای تامین بار پیش بینی می شدند و نیروگاه های بادی به طور مستقل دارای پست فوق توزیع بودند که هر کدام از آنها نیاز به سرمایه گذاری جداگانه ای داشتند. در این مقاله الگوریتم جدیدی برای احداث پست های فوق توزیع دارای فیدرهای اتصال همزمان بار و نیروگاه بادی مطرح گردیده است که با جایابی بهینه و تعیین ظرفیت پست ها علاوه بر اینکه از احداث پست های مستقل برای نیروگاه های بادی جلوگیری میشود، هزینه های سرمایه گذاری را به شدت کاهش میدهد. در این مقاله با در نظرگرفتن غیرقطعی بودن باد و بار نواحی، روشی بر اساس الگوریتم های ژنتیک و مونت کاورلو به همراه تابع هدف مربوطه برای مکان یابی بهینه پست ها ارایه شده و با انجام آزمایشات گوناگون کارایی روش پیشنهادی نشان داده شده است. نتایج بدست آمده از شبیه سازی برای یک شبکه نمونه نشان میدهد که میزان هزینه سرمایه گذاری با وجود واحدهای بادی حدود 16 % کاهش داشته است که البته این میزان کاهش بدون در نظر گرفتن هزینه احداث پست های مستقل واحدهای بادی میباشد و اگر سود ناشی از عدم احداث پست های مستقل در نظر گرفته شود میزان کاهش کل هزینه سرمایه گذاری بیش از مقدار بدست آمده خواهد بود.

کلیدواژه ها

الگوریتم ژنتیک ، خوشه بندی کامین ، پست فوق توزیع ،جایابی بهینه ، مونت کارلو ،نیروگاه بادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.