بررسی نقاط قوت و ضعف مسکن مهر و آسیب شناسی در زمینه مسایل اجرایی، اجتماعی و فرهنگی آن (مورد مطالعه: مسکن مهر شهر زنجان)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس جامع و ملی اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: CICRE03_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 466
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عظیمی

استادیار گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه زنجان

داوود عباسی

استادیار گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه زنجان

فاطمه اونق

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی اسلامی، دانشگاه زنجان

چکیده

مسیله تامین مسکن یکی از چالش های مهم کشور می باشد. لذا طرح مسکن مهر که به نحوی در صدد رفع یا کاهش مشکل کمبودمسکن به خصوص برای اقشار کم درآمد جامعه می باشد، موضوعی در خور توجه است. در این راستا نیاز است تا وضع موجود مسکنمهر مورد مطالعه قرار گرفته و با وضع مطلوب و آرمانی مورد مقایسه قرار گیرد و درکنار بررسی نقاط قوت و ضعف داخلی مرتبط باحوزه مسکن مهر، فرصتها و تهدیدهای موجود نیز بررسی شده و استراتژی های لازم برای برنامه ریزی آینده استخراج شود.بر این اساس هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی نقاط قوت و ضعف مسکن مهر و آسیب شناسی در زمینه مسایل اجرایی، اجتماعی و فرهنگی آن می باشد. و تلاش شده است تا با استخراج اطلاعات دست اول از ساکنین مسکن مهر راهکارهای لازم برای بهبود وضعیت مسکن مهر ارایه گردد. پژوهش کاربردی حاصل از لحاظ روش ، توصیفی-پیمایشی می باشد، جامعه آماری آن ساکنین مسکنمهر هستند که حجم نمونه آماری آن از طریق فرمول کوکران 044 نفر محاسبه شد.که روایی و پایایی آن از طریق نرم افزار SPSSمورد تایید قرار گرفت. پرسشنامه دیگری با همین محتوا با تفاوت سوالات جمعیت شناختی بین 17 نفر از خبرگان توزیع گردید تا ازنظرات آنها در تحلیل پرسشنامه استفاده گردد.پرسشنامه 4 شاخص نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید را مورد بررسی قرار داد که در نهایت با مقایسه میانگین آنها از طریق آزمون T.TEST مشخص شد که تفاوت معنی داری بین این شاخص ها وجود ندارد و در نهایت از طریق ماتریس SWOT دو استراتژی تدافعی و محافظه کارانه را با توجه به شرایط محیطی پیشنهاد کردیم. همچنین در مقوله آسیب شناسی نیز با برآورد میانگین هرکداماز عوامل مشخص شد که ساکنین از عوامل فرهنگی-اجتماعی رضایت نسبی دارند و از وضعیت عوامل اجرایی رضایت نسبی حاصلنشده است.

کلیدواژه ها

پروژه مسکن مهر، عوامل درونی، عوامل بیرونی، آسیب شناسی، ماتریس SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.