بررسی خواص فیزیکی و کاربردی تخته فیبر با دانسیته متوسط تولید داخلی و وارداتی با رویکرد کارآفرینی (مطالعه موردی شرکت آرین سینا (سینا MDF)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس جامع و ملی اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: CICRE03_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید معظمی

کارشناس ارشد فرآورده های چندسازه چوبی، مسیول تحقیق و توسعه و امور داخلی کارخانه شرکت آرین سینا. پست

فاطمه افسونی

کارشناس ریاضی، مدیرعامل شرکت آرین سینا

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی خواص فیزیکی و کاربردی تخته فیبر دانسیته متوسط تولید داخلی (شرکت آرین سینا) و تخته فیبر دانسیته متوسط وارداتی (کشور مالزی) بوده است تا اهمیت کارآفرینی فارغ ال مباحث منابع ملی و کاهش نرخ بیکاری، در بحث کیفیت محصول بررسی گردد. وجود پتانسیل عظیم مصرف تخته فیبر دانسیته متوسط در صنایع کوچک همچون کارگاه های روکش زنی و به طبع آن کارگاه های ساخت کابینت، لزوم بررسی و مقایسه خواص فیزیکی و کاربردی تخته های تولید شده در داخل کشور با تخته های وارداتی را طلب می کند. زبری سطح بیشترین تاثیر را بر روی چسبندگی انواع روکش بر سطح تخته می گذارد. در هنگام بهره برداری از انواع سازه های ساخته شده با تخته فیبر از جمله کابینت و قفسه ها، خواص فیزیکی و مقاومت پیچ از لبه دارای بیشترین اهمیت برای حفظ و افزایش عمر سازه ها خواهند داشت. به دلیل عدم شناخت و عدم دسترسی به اطلاعات عوامل و متغیرهای تاثیرگذار متعدد در تولید اوراق تخته فیبر در صنعت به ویژه تخته های وارداتی، برای درک بهتر تفاوت ها از اشعه ایکس (X) برای نمایان کردن پروفیل دانسیته عمودی تخته ها استفاده شد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که تخته های تولید داخل نسبت به تخته های وارداتی خواص فیزیکی و کاربردی مطلوب تری داشته اند. بطوریکه میانگین مقاومت ظرفیت نگهداری پیچ از لبه، استحکام سطحی، جذب سطحی و واکشیدگی ضخامت 24 ساعت برای تخته های ساخته شده در داخل کشور به ترتیب 809 مگاپاسکال، 1/14 مگاپاسکال، 31 میلیمتر و 10 درصد و میانگین مقاومت ظرفیت نگهداری پیچ از لبه، استحکام سطحی، جذب سطحی و واکشیدگی ضخامت 24 ساعت برای تخته های وارداتی به ترتیب 654 مگاپاسکال، 0/95 مگاپاسکال، 30 میلیمتر و 14 درصد داشته اند.

کلیدواژه ها

جذب سطحی، استحکام سطحی، مقاومت ظرفیت نگهداری پیچ از لبه، واکشیدگی ضخامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.