نقش دانشگاه در توسعه توان کارآفرینی دانشجویان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش ملی نهادینه سازی کارآفرینی در توسعه پایدار با رویکرد آموزش عالی
  • کد COI اختصاصی: EESDHEA01_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره عابدی

دانش آموخته دکتری آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

سکینه خالدی

دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی و مدیر دفتر مشارکت های مردمی و نظام های بهره برداری سازمان آب و برق خوزستان

مسعود برادران

دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

چکیده

ماموریت یا رسالت دانشگاه در گذشته شامل آموزش و پژوهش بود که امروزه با توجه به تحولات جهانی و تغییر در روابط بین سه عملکرد اصلی در سیستم های ملی نوآوری صنعت، دولت، دانشگاه رسالت سومی نیز به عهده دانشگاه ها نهاده شده است و آن همان کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع است هدف از اجرای طرح کارآفرینی در دانشگاه ها تربیت دانشجویانی است که قادر باشند پس از دانش آموختگی شغل جدیدی همراه با نوآوری و خلاقیت ایجاد کننده امروزه، کارآفرینی دانشگاهی و مهم تر از آن دانشگاه کارآفرین به سرعت در حال توسعه و گسترش است به طوری که دانشگاه های کشورهای توسع یافته به سمت کارآفرین شدن حرکت کرده اند. امروزه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، به منظور همسویی بیشتر با فرایند توسعه اقتصادی و بین المللی به تغییر نقش سنتی خود که تولید دانش پرداخته اند و به سوی دانشگاه های کارآفرین که افزون بر تولید دانش ان ها را به عمل تبدیل می کنند، در حال حرکت هستند. این مقاله که به روش مروری و با استفاده از منابع کتابخانه ای و اینترنتی تدوین شده، تلاش دارد ضمن بررسی مفهوم کارآفرینی، ضرورت افزوده شدن نقش کارآفرینی در دانشگاه را بررسی می کند و پیشنهادهایی ارایه نماید.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، دانشگاه، دانشگاه کارآفرین، کارآفرین دانشگاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.