سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EPCPSUM01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 941
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساختمان های بلندمرتبه ،با رویکرد هماهنگی و همخوانی بامعماری پایدار
چکیده مقاله:
امروزه احساس نیاز به ساخت و سازه ای بلند به دلیل توسعه ی بیش از حد و تراکم زیاد جمعیت کلان شهرها بیشتر از گذشته می باشد اما طبق شواهد موجود توزیع نا متوازن ساختمانهای بلند در تمام مناطق شهری که گاهی خارج از ظرفیت قابل تحمل بعضی مناطق نیز می باشد مشکلات گوناگون شهری و مغایر با اصول توسعه ی پایدار را به وجود آورده است. یکی از پیامدهای شهرنشینی سریع کشور در دهه های اخیر، ظهور پدیده بلند مرتبه سازی است که از الگوی غربی آن برای مقابله با تقاضای سرسام آور مسکن استفاده شده است.بررسی مسایل ساختمان های بلند مرتبه در منظر شهری دارای ابعاد مثبت و منفی زیادی است.اصول طراحی پایدار،منجر به فشردگی و افزایش تراکم و خوانایی ، ساختمانهای بلند مرتبه در شهر میباشد. این گونه به نظر می رسد که می توان پایداری را بر طبق الگویی تصور کرد که درآن منابع ومصالح در دسترس بیش از هدر دادن یا نادیده گرفتن آنها با کارایی بیشتری به کار گرفته شوند معماری پایدار هدف عمده آن کاهش مصرف انرژی کم کردن آلودگی خارجی و تخریب های زیست محیطی باز تولید انرژی های نهفته و کاهش آلودگی ها در فضای داخلی ساختمان است. شناخت این ابعاد می تواند تصمیم گیرندگان را در جهت تقویت ابعاد مثبت و همچنین حذف ابعاد منفی کمک نماید از یافته های حاصل از تحقیق می توان چهار چوبی نظری وعملی در راستای (معماری پایدار ) هماهنگی و همخوانی در حوزه طراحی برج ها تدوین نمود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EPCPSUM01_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/745616/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ورمزیار، حسن و کارگر، روح اله و کرمی، علیرضا و رضاخانی، مجید،1397،ساختمان های بلندمرتبه ،با رویکرد هماهنگی و همخوانی بامعماری پایدار،اولین همایش بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای نوین مدیریت شهری،تهران،https://civilica.com/doc/745616
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ورمزیار، حسن؛ روح اله کارگر و علیرضا کرمی و مجید رضاخانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ورمزیار؛ کارگر و کرمی و رضاخانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ضرورت توجه به طراحی پایدار در معماری عصر حاضر
- بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان
- معماری پایدار و نقش آن در حفظ محیط زیست
- جایگاه الگوهای معماری پایدار در معماری بومی ایران
- تاثیرمعماری پایدار در شهر اصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.