تحلیل وضعیت توسعه ورزش آماتوری والیبال استان خراسان رضوی با رویکرد SWOT

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس پارادایم های نوین مدیریت و علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: MMPBS01_116
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن صادق نیا

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد

محمد کشتی دار

دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

وحید ساعتچیان

استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد

چکیده

هدف از این پژوهش تبیین راهکارهای توسعه ورزش آماتوری والیبال استان خراسان رضوی با رویکرد SWOT بود. این تحقیق با توجه به اهداف تحقیق کاربردی و به لحاظ روش انجام کار توصیفی- پیمایشی می باشد. نمونه آماری پژوهش، شامل کلیه مربیان ( فعال ) مرد والیبال و روسا و دبیران هیات ها وکارشناسان خبره والیبال استان خراسان رضوی و در مجموع 202 نفرنمونه آماری ما با توجه به حجم نمونه کوکران بودند واز آن ها نظر خواهی شد. ابزار پژوهش محقق ساخته بود که روایی محتوایی آن براساس نظر متخصصان و پایایی آن نیز با آلفای کرونباخ (α=0/88) تایید گردید. از آزمون فریدمن، ماتریس ارزیابی عوامل درونی و بیرونی جهت تحلیل یافته ها و استراتژی های مناسب استفاده شد.نتایج پژوهش نشان داد حضور موفق تیم های مینی والیبال دانش آموزان استان در کشور،کمبود زمین های روباز با کف پوش مناسب در استان، وجود استعداد بالقوه جوانان شرایط جوی بهینه در برخی از شهرستان های استان ( عدم نیاز به اماکن سرپوشیده)، نبودن بودجه مالی کافی برای رشد ورزش والیبال به ترتیب به عنوان مهمترین قوت، ضعف، فرصت و تهدید شناسایی شدند. همچنین براساس نمره ماتریس عوامل درونی (2/03) و عوامل بیرونی (2/29) وضعیت راهبردی توسعه ورزش آماتوری والیبال استان خراسان رضوی در منطقه WT قرار دارد. بنابراین با توجه به نتایج ماتریس تحلیل سوات لازم است که بیشتر از استراتژی تدافعی(کاهش یا واگذاری) استفاده شود درنتیجه توسعه زیرساخت و تجهیزات سطح آماتوری و همگانی والیبال استان به عنوان مهم ترین راهکار پیشنهاد می شود.

کلیدواژه ها

استراتژی، تحلیل سوات، والیبال آماتوری استان خراسان رضوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.