سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: TSCONF03_086
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,203
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آموزش مهارت های برقراری ارتباط موثر بر تاب آوری و سازگاری اجتماعی دانش آموزان پسر پایه نهم منطقه پیربکران
چکیده مقاله:
برقراری رابطه موثر یک اصل مهم در تمام طول زندگی است. نوجوانان تاب آور و سازگار با فراهم نمودن روابط صمیمانه، میتوانند نقش موثری بر ارتقاء بهداشت روانی خود داشته باشند و در برابر آسیب های این دوره، خصوصا آسیب های اجتماعی مصون باشند.. لذا پژوهش حاضر بر آن شد به بررسی تاثیر آموزش مهارتهای ارتباط موثر بر افزایش تاب آوری و سازگاری اجتماعی دانشآموزان پایهی نهم منطقه پیربکران بپردازد. این پژوهش به روش نیمه آزمایشی و از نوع پیش آزمون - پس آزمون با گروه گواه انجام شد. به این منظور تعداد 60 دانش آموز پسر پایه نهم آموزش و پرورش منطقه پیربکران در سال تحصیلی 96-97 به روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب و به شیوه تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل قرار گرفتند. ابزار مورد استفاده در این پژوهش مقیاس تاب آوری کانر و دیویدسون (2003) و پرسشنامه سازگاری بل (1961) بود که در مرحله پیش آزمون و پس آزمون تکمیل گردید. پس از تکمیل پیش آزمون، گروه مداخله هشت جلسه دو ساعته تحت آموزش مهارت های ارتباط موثر قرار گرفتند. داده ها با روش تحلیل کواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان داد که در مقایسه با گروه کنترل، افزایش معناداری را در سازگاری اجتماعی و تابآوری نشان ادند (p<0/05) براساس نتایج پژوهش، میتوان آموزش مهارت های ارتباطی را به عنوان روش موثری برای افزایش سازگاری و تابآوری دانشآموزان در نظر گرفت و از آن در مدارس، مراکز آموزشی و مشاوره استفاده کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا TSCONF03_086 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/739117/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طالبی طادی، وحید و رسولی جزی، فاطمه،1396،تاثیر آموزش مهارت های برقراری ارتباط موثر بر تاب آوری و سازگاری اجتماعی دانش آموزان پسر پایه نهم منطقه پیربکران،سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/739117
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، طالبی طادی، وحید؛ فاطمه رسولی جزی)
برای بار دوم به بعد: (1396، طالبی طادی؛ رسولی جزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش برنامه درسی پنهان در آموزش مدرسه ای
- مقایسه فسخ قرارداد در حقوق ایران و فرانسه
- بررسی ارتباط شیوه فرزندپروری والدین با کمرویی دختران
- بررسی نقش علاقه به رشته تحصیلی و آگاهی از آینده شغلی برانگیزش تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی
- برنامه درسی پنهان، عوامل موثر در شکل گیری آن و پیامدها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اثربخشی آموزش تغییرات سبک زندگی و مولفه های روانشناسی مثبت را بر منبع کنترل و سلامت روانی دانشجویان
- اثربخشی آموزش مولفه های روانشناسی مثبت گرا بر خودکارآمدی و انتظارات پیامد دانشجویان
- مقایسه اثربخشی هیپنوتراپی و درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر اضطراب امتحان و عزت نفس دانش آموزان
- نقش احساس تنهایی و هراس اجتماعی در اعتیاد نوجوانان به شبکه های اجتماعی مجازی
- شیوع شناسی خشونت سایبری در نوجوانان شهر اهواز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.