سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR)

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,203

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NSHT03_013

تاریخ نمایه سازی: 31 خرداد 1388

چکیده مقاله تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR)

در اغلب کاربردها ارائه مدلی که بتواند رابطه ای ریاضی بیم متغیر تابع و متغیر مستقل برقرار می سازد. به منظور برآورد مقدار تابع در مقادیر مختلف وروذی ضروری می باشد. در تحقیق حاضر با توجه به اهمیت سختی در کنترل زمان عملیات حرارتی آستمپرینگ و ارتباط آن با زیر ساختار استحکام انعطاف پذیری قابلیت انعطاف پذیری قابلیت ماشینکاری و مقاومت سایشی در چدنهای نشکن آستمپر شده (ADI) سعی گردیده است تا مدل ریاضی مناسبی برای برآورد سختی چدنها نشکن آستمپر شده آلیاژی حاوی Mn-Ni-Cu-Mo بر حسب زمان آستمپر و در دماهای مختلف ارائه شود. نتایج بررسی 30 مدل رگرسیون غیر خطی (Non-Linear Regressions) دراین تحقیق نشان داده است که در دماهای 290،260 و 320 درجه سانتیگراد مدل Weibull تطابق خوبی با داده های تجربی داشته و توانسته است با کمترین خطا که در محدوده انحراف از معیار داده ها قرار دارد میزان سختی این چذنها را برآورد نماید.

کلیدواژه های تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR):

نویسندگان مقاله تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR)

حمید پورآسیابی

دانشجوی کار شناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران

حسن ثقفیان

استادیار داشکده مهندسی مواد متالوژی دانشگاه علم و صنعت ایران

مقاله فارسی "تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR)" توسط حمید پورآسیابی، دانشجوی کار شناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران؛ حسن ثقفیان، استادیار داشکده مهندسی مواد متالوژی دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی عملیات حرارتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فنر مارپیچی شکل ،ناخالصی،شکست،ساچمه زنی، تنش پسماند هستند. این مقاله در تاریخ 31 خرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1203 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در اغلب کاربردها ارائه مدلی که بتواند رابطه ای ریاضی بیم متغیر تابع و متغیر مستقل برقرار می سازد. به منظور برآورد مقدار تابع در مقادیر مختلف وروذی ضروری می باشد. در تحقیق حاضر با توجه به اهمیت سختی در کنترل زمان عملیات حرارتی آستمپرینگ و ارتباط آن با زیر ساختار استحکام انعطاف پذیری قابلیت انعطاف پذیری قابلیت ماشینکاری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین رابطه بین سختی چدنها نشکن استمپر شده حاوی Mn-Ni-Cu-Mo و زمان آستمپر در دماهای مختلف بوسیله رگرسیونهای غیر خطی(NLR) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.