سال انتشار: 1395
محل انتشار:
کنفرانس پژوهش های نوین در علوم و مهندسی
کد COI مقاله: NRSECONF02_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 411
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی جذب دی اکسیدکربن از دودکش نیروگاههای حرارتی و بررسی پارامترهای فرآیندی
چکیده مقاله:
افزایش انتشار گازهای گلخانه ای، به ویژه دی اکسیدکربن که بیشترین درصد این گازها را به خود اختصاص میدهد و مشکلات زیست محیطی به وجود آمده، منجر به نگرانی های بسیاری شده است. منابع گوناگونی مانند صنایع مختلف شیمیایی، شیرین سازی گاز طبیعی، نیروگاه های با سوخت فسیلی و غیره، باعث انتشار دی اکسیدکربن میشوند. در این میان، نیروگاههای با سوخت فسیلی، بیشترین میزان انتشار را به خود اختصاص میدهند. در نتیجه، به منظور کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن به اتمسفر، روشهای مختلفی، مانند جذب در حلالهای فیزیکی و شیمیایی، جذب سطحی و جداسازی به کمک فرآیندهای غشایی پیشنهاد شده اند. انتخاب هر روش به عوامل مختلفی مانند شرایط گاز ورودی، میزان خلوص مورد نظر و ملاحظات اقتصادی وابسته است. به دلیل پایین بودن فشار جزیی دی اکسیدکربن در گاز دودکش نیروگاهها، تاکنون تنها جذب واکنشی دیاکسیدکربن در حلالهای شیمیایی از لحاظ صنعتی توجیه فنی و اقتصادی یافته و بالاترین بازده را دارد. در این تحقیق جذب دی اکسیدکربن توسط محلول آبی مونو اتانول آمین MEA به عنوان یکی از پرکاربرد ترین آمینها در زمینه جذب گاز دیاکسیدکربن در فشارهای پایین توسط نرم افزار Aspen Plus V8.2 شبیه سازی شده و عوامل موثر بر جذب مورد بررسی قرار گرفته و بهترین شرایط عملیاتی تعیین شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NRSECONF02_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728845/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شجاعیان، ابوالفضل و مومنی، هادی،1395،شبیه سازی جذب دی اکسیدکربن از دودکش نیروگاههای حرارتی و بررسی پارامترهای فرآیندی،کنفرانس پژوهش های نوین در علوم و مهندسی،قزوین،https://civilica.com/doc/728845
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شجاعیان، ابوالفضل؛ هادی مومنی)
برای بار دوم به بعد: (1395، شجاعیان؛ مومنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حذف گاز دی اکسید کربن و تولید محصولات با ارزش از گازهای دودکش صنایع بزرگ با استفاده از چرخه شیمیایی
- جداسازی دی اکسیدکربن از گاز دودکش نیروگاه ها با استفاده از غشاها
- بررسی تراوش پذیری گازهای خالص متان، دی اکسیدکربن، اکسیژن و نیتروژن با کاربرد غشای ترکیبی پلی اتر سولفون/پلی آمید 11
- مطالعه ای بر عملکرد کاربردها و انواع غشاهای پلیمری در فرآیند جداسازی گازها
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.