سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NFRANR01_138
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 94
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر ورمی کمپوست کود دامی و فسفاته بارور -2 بر خصوصیات رشدی گیاه دارویی شنبلیله Trigonella foenum-gracum L
چکیده مقاله:
این بررسی با هدف مطالعه تاثیر سطوح مختلف کودهای بارور 2، کود دامی و ورمی کمپوست بر رشد گیاه شنبلیله در سه تکرار و بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی انجام پذیرفت. با توجه به نتایج به دست آمده از این مطالعه بیشترین وزن خشک اندام هوایی شنبلیله در تیمار کاربرد 15 تن کود ورمی کمپوست در هکتار به دست امد در این تیمار وزن خشک اندام هوایی در مقایسه با عدم کاربرد کود به میزان 77 درصد بیشتر بود پس از کاربرد 15 تن کود ورمی کمپوست در هکتار، تیمار کاربرد 10 تن کود ورمی کمپوست در هکتار بیشترین وزن خشک اندام هوایی را داشت. در تیمار کاربرد 10 تن کود ورمی کمپوست در هکتار وزن خشک اندام هوایی در مقایسه با عدم کاربرد کود به میزان 55 درصد بیشتر بود. تیمارهای کودی بارور 2 و کود دامی نیز افزایش معنی داری را در وزن خشک اندم هوایی شنبلیله باعث شد بیشترین افزایش در وزن خشک برگ و سطح برگ های شنبلیله نیز با کاربرد ورمی کموست به دست آمد.
کلیدواژه ها:
شنبلیله، کود زیستی، کود آلی، رشد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728434/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایمانی، عادل و نورافکن، حسن و فرامری، علی،1394،اثر ورمی کمپوست کود دامی و فسفاته بارور -2 بر خصوصیات رشدی گیاه دارویی شنبلیله Trigonella foenum-gracum L،اولین همایش ملی یافته های نوین در پژوهشهای کشاورزی و منابع طبیعی،میانه،،،https://civilica.com/doc/728434
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ایمانی، عادل؛ حسن نورافکن و علی فرامری)
برای بار دوم به بعد: (1394، ایمانی؛ نورافکن و فرامری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات سطوح افزایشی مکمل سازی آرژنین بر عملکرد کپک های چوکار (Alectoris chukar) پرورش یافته در شرایط بسته
- مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ و اثر آنها بر كاهش بار میكروبی دان
- تعیین ارزش غذایی بوته هندوانه، خیار، گرمك و كدو آجیلی در استان كردستان
- اثرات آنتی اكسیدان ها بر انجماد اسپرم
- پیشرفت های دارویی در تولید مثل سگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.