سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MPPE01_226
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 192
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایگاه آموزش و کاربرد حسابداری در ایران
چکیده مقاله:
حسابداری در جهان نزدیک به شش هزار سال سابقه دارد و رکن اصلی نظام اطلاع رسانی مالی و اقتصادیهر جامعه به شمار می رود. برای حسابداری تاکنون تعریف های گوناگونی شده است. برخی آن را به عنوان هنر،برخی دیگر از آن به عنوان فرایند و عده ای نیز به عنوان یک فعالیت خدماتی نام برده اند. از جمله ویژگیها ومحدوده هایی که برای آن قایل هستند، می توان به زبان مشترک در تجارت، ثبت تاریخی فعالیتهایاقتصادی، تعیین استانداردها، سیستم اطلاعاتی، کالای اقتصادی، ابزاری برای حفظ مشروعیت اقتصادی وغیره اشاره کرد. حسابداری نه از منظر یک علم، بلکه از منظر یک شغل، ویژگی متمایزی دارد و آن همکاربردش در همه سازمانهای دولتی، عمومی و بنگاه های خصوصی بزرگ وکوچک است؛ ویژگی ای کهرشته های دیگر از آن کمتر برخوردار هستند. اما به عنوان یک علم مستقل دارای پیشینه ای بیش از یکصدسال تحقیق و پژوهش در دنیاست و تمام تلاش پژوهشگران این رشته تاکنون بر این مبنا بوده که باتغییرات پیچیده ای که در شرایط کسب وکار و همچنین فناوری تولید و اطلاعات پدید آمده است، بتوانندهمگام با آنها نقش موثری در تصمیم گیری بهینه مدیران ایفا کنند و حسابداری اندک اندک از یک دانشاجتماعی (نظری)، به سوی دانش محض (تیوری) تغییر یابد. شکل گیری این رشته در ایران به قبل از انقلابو حدود نیم قرن قبل بر می گردد که در دانشکده حسابداری شرکت نفت با کوشش مرحوم سید حسنسجادی نژاد و دانشگاه تهران به همت مرحوم دکتر فضل الله اکبری و بعد از آن درموسسه عالی حسابداریبه همت مرحوم دکتر عزیز نبوی شروع شد و پس از آن نیز رفته رفته سایر دانشگاه ها به راه اندازی و پذیرشدانشجو در این رشته پرداختند؛ به طوری که تاکنون بیش از 250 هزار دانشجوی حسابداری در این رشتهفارغ التحصیل شده اند.
کلیدواژه ها:
حسابداری، آموزش، تصمیم گیری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728050/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجدمحمدی، سیدمحمدرضی و صنعتی نیا، جواد،1396،جایگاه آموزش و کاربرد حسابداری در ایران،اولین کنفرانس بین المللی الگوهای مدیریت در عصر پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/728050
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مجدمحمدی، سیدمحمدرضی؛ جواد صنعتی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1396، مجدمحمدی؛ صنعتی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- راهکارهای تدریس، آموزش و پیشرفت حسابداری
- تئوری نمایندگی
- مسایل مربوط به آموزش حسابداری برای موسسات غیرانتفاعی
- ارایه الگوی مفهومی ارتباط آموزش عالی و بازار کار (با محوریت اشتغال دانش آموختگان)
- رابطه بین سود مصوب، اهرم مالی و عملیاتی با مالکیت خانوادگی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.