سال انتشار: 1393
محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی سرطان پستان
کد COI مقاله: ICBCMED10_220
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 233
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله عدم قطعیت در بیماری در زنان مبتلا به سرطان پستان و عوامل مرتبط با آن
چکیده مقاله:
مقدمه و هدف: سرطان بیماری مزمنی است که اثرات منفی زیادی بر زندگی بیماران دارد. سرطان پستان شایع ترین سرطان در بین زنان در تمامی جوامع است. عدم قطعیت در بیماری یکی از تجارب بیماران مبتلا به سرطان است که می تواند موجب کاهش کیفیت زندگی و سازگاری با بیماری شود. هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان عدم قطعیت در بیماری و ارتباط آن با برخی متغیرهای بالینی و جمعیت شناسی در بیماران مبتلا به سرطان پستان بود.روش ها: این مطالعه توصیفی- همبستگی و مقطعی در مورد 120 بیمار زن مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به دو مرکز ارجاع مهم سرطان در تهران (بیمارستان طالقانی و امام خمینی) در سال 1392 انجام شد. داده ها توسط پرسش نامه ویژگی های جمعیت شناسی و بالینی بیماران، و نسخه فارسی مقیاس عدم قطعیت در بیماری که روایی و پایایی آن تایید شده است، گردآوری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 20 توسط آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون، اسپیرمن، کای اسکویر، تی مستقل و آنالیز واریانس تحلیل گردید. نتایج: نتایج مطالعه نشان داد میانگین سنی بیماران 47/6 (10/8) سال و امتیاز عدم قطعیت در بیماری آنها 84/6 (16/7) بود. بین سطح تحصیلات و عدم قطعیت در بیماری r=0/58,P<0/001 سابقه تشخیص بیماری با بعد پیچیدگی عدم قطعیت یک رابطه معنی دار قوی و معکوس وجود داشت r=0/27,P=0/003 همچنین بین متغیر های شغل،محل سکونت و متاستاز با ععدم قطعیت درک شده رابطه وجود داشت. اما بین سن بیماران، وضعیت تاهل و تعداد فرزندان با عدم قطعیت در بیماری رابطه معنی داری وجود نداشت. نتیجه گیری: بیماران مبتلا به سرطان پستان در حد نسبتا بالایی عدم قطعیت در بیماری را تجربه می کنند. بررسی عدم قطعیت در این بیماران و انجام مداخلات و استفاده از استراتژی های موثر توسط پرستاران می تواند منجر به کاهش عدم قطعیت در بیماری و در نتیجه ارتقای کیفیت زندگی و سازگاری آنها با بیماری شود.
کلیدواژه ها:
عدم قطعیت در بیماری، سرطان، سرطان پستان، ایران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726652/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجادی، موسی و رسولی، مریم و عباس زاده، عباس و علوی مجد، حمید،1393،عدم قطعیت در بیماری در زنان مبتلا به سرطان پستان و عوامل مرتبط با آن،دهمین کنگره بین المللی سرطان پستان،تهران،،،https://civilica.com/doc/726652
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، سجادی، موسی؛ مریم رسولی و عباس عباس زاده و حمید علوی مجد)
برای بار دوم به بعد: (1393، سجادی؛ رسولی و عباس زاده و علوی مجد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان
- بررسی عوامل خطر سرطان تخمدان غیر اپیتلیال
- بررسی شیوع افسردگی در زنان سه ماه سوم بارداری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاهی علوم پزشکی کرمان در سال 1396
- تاثیر عصاره هیدروالکلی رازیانه و کتان بر وزن بدن و ویژگی های مورفولوژی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
- بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدرو الکلی رازیانه و کتانبر میزان ذخیره فولیکولی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.