سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DMECONF03_191
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 171
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه ساختار جدیدی از اینورترهای چندسطحی با تعداد ادوات الکترونیک قدرت کمتر
چکیده مقاله:
اینورترهای چند سطحی به دلیل مزایای زیاد از جمله کیفیت بالای شکل موج خروجی (ولتاژ و جریان خروجی) نسبت به اینورترهای دو سطحی، کاربرد وسیعی در بخش های مختلف سیستم قدرت و همچنین صنعت یافته اند.ابتدا اینورتر دو سطحی و سه سطحی مطرح شد که در این سیستم ها شکل موج ولتاژ خروجی دارای اعوجاج هارمونیکی زیادی میباشد و ولتاژ استرس کلیدها زیاد بود. برای کاهش اعوجاج هارمونیکی شکل موج ولتاژ خروجی و استرس ولتاژ کلیدها، اینورترهای چندسطحی با ساختارهای متداول و مرسوم مطرح شدند. در ساختارهای مرسوم تعداد ادوات الکترونیک قدرت مانند کلیدها، مدارهای راهانداز، دیودها، منابع ولتاژ و سایر ادوات الکترونیک قدرت بسیار زیاد است بطوریکه افزایش تجهیزات الکترونیک قدرت در اینورترهای چندسطحی موجب افزایش اندازه مدار، هزینه، پیچیدگی و کنترل دشوار مدار اینورترهای چندسطحی می شود. بنابراین کاهش دادن تجهیزات الکترونیک قدرت در مورد این اینورترها امری ضروری تلقی می شود که در دهه اخیر توجه زیادی به این موضوع شده است و توپولوژی های جدیدی در مجلات معتبر دنیا مطرح می شود. در این مقاله، یک ساختار جدید برای اینورتر چندسطحی بر پایه دیودها ارایه می شود، که از کلیدهای قدرت کمتری بهره می برد. در این ساختار الگوریتم جدیدی برای محاسبه اندازه دامنه ی منابع ولتاژ اینورتر پیشنهادی ارایه می شود. همچنین ساختار بهینه برپایه ساختار پیشنهادی برای تولید تعداد سطوح ولتاژ بیشتر در خروجی مطرح میشود. ساختار بهینه برپایه ساختار پیشنهادی با ساختارهای مشابه که نشان دهنده برتری و اهمیت و ارزش آن خواهد بود مقایسه میشود. ساختار پیشنهادی از نظر کاهش ادوات الکترونیک قدرت بهینه سازی شده و با روش کلیدزنی با فرکانس پایه، کلیدزنی شده است. در پایان ساختار پیشنهادی در محیط MATLAB/SIMULINK شبیه سازی و نتایج ارایه خواهد شد.
کلیدواژه ها:
اینورتر چندسطحی، ساختارهای کلاسیک، اعوجاج هارمونیکی، ادوات الکترونیک قدرت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726248/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رهبریان، سیدسجاد و مصلی نژاد، علی،1396،ارایه ساختار جدیدی از اینورترهای چندسطحی با تعداد ادوات الکترونیک قدرت کمتر،سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران،،،https://civilica.com/doc/726248
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رهبریان، سیدسجاد؛ علی مصلی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، رهبریان؛ مصلی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل سازی و شبیه سازی موتور شار محوری آهنربا دایم با استفاده از مدار معادل مغناطیسی MEC
- آنالیز یک مبدل بوست باکلید زنی ZVS و بهره بالا
- وحدت ساختارهای اجتماعی و فضایی: تداوم و پایداری محله در زمان در ایران
- تعیین محل دقیق عیب کابل های فشار متوسط با استفاده از روش های هوشمند
- ارایه ساختار جدید برای اینورتر چند سطحی با کاهش تعداد المان های الکترونیک قدرت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Introducing a New Weight-Based Heuristic Clustering Method in Mobile Ad-Hoc Networks
- An efficient percolation-based method for influence maximization problem
- Coverage Optimization mechanism in Wireless Sensor Networks using Learning Automata and Greedy Algorithm
- A Greedy Routing Protocol for Improving Service Quality in Vehicular ad hoc Networks
- Co-authorship networks in the Data Governance research based on Web of Science between 2001-2020
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.