سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DMECONF03_107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی طراحی و مدل سازی اجزاء محدود یک نمونه موتور شار متقاطع(سوییچ شونده)
چکیده مقاله:
نخستین بار مفهوم ماشین های بیجاروبک آهنربای دایم شار سوییچ شونده در سال 1950 منتشر شد، که در سال های اخیر به دلیل مزایایی که دارا میباشند بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نیاز موجود در جهت حذف مشکلات جزیی در ماشین شار متقاطع و اصلاح و بهینه سازی آن، لزوم انجام تحقیقی علمی و دقیق در این زمینه وجود داشته است. در این تحقیق ابتدا تاریخچه ای از موتورهای شار متقاطع و پیدایش آنها بیان شده سپس ساختارهای مختلف این موتورها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. توپولوژی های جایگزین ماشین مطرح شده و به کاربردهای آن اشاره می-شود. در ادامه به بررسی گشتاور دندانه ای پرداخته که گشتاوری مضر محسوب شده و سبب لرزش فیزیکی و نویز صوتی و درنهایت باعث کاهش عمر بلبرینگ ها و عمر مفید ماشین می شود. و از میان روش های مطرح برای کاهش این مولفه، روشی جدید ارایه می شود همچنین در جهت بررسی تحلیل حساسیت گشتاور دندانه ای از روش اجزاء محدود دوبعدی استفاده شده است. تحلیل اجزاء محدود، دستیابی به دقت بالا، بدون فرض های زیاد را ممکن می-سازد، درنتیجه روش مناسبی برای بررسی گشتاور دندانه ای در ماشین شار متقاطع می باشد.در این مقاله ماشین آهنربای دایم شار متقاطع با مغناطیس شوندگی شعاعی با روش اجزاء محدود دوبعدی و با استفاده از نرم افزار FLUX 2D 10.3 مورد تحلیل قرار گرفت. در انتها و پس از تشریح ساختار پیشنهادی برای کاهش گشتاور دندانه ای و مقایسه قبل و بعد از اعمال ساختار پیشنهادی نتیجه گرفته شد که روش مطرح شده در عملکرد ماشین تاثیر مثبتی دارد.
کلیدواژه ها:
موتور آهنربای دایم شار متقاطع(شار سوییچ شونده)، گشتاور دندانه ای، دندانه روتور، روش اجزاء محدود دو بعدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726164/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آهی، روح الله و علیجانی، محمدتقی،1396،بررسی طراحی و مدل سازی اجزاء محدود یک نمونه موتور شار متقاطع(سوییچ شونده)،سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران،،،https://civilica.com/doc/726164
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آهی، روح الله؛ محمدتقی علیجانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، آهی؛ علیجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک مدل مغناطیسی برای طراحی موتور مغناطیس دائم شار متقاطع دو طرفه
- بررسی تاثیر روش های کاهش گشتاور دندانه ای بر روی موتورهای مغناطیس دائم شار محوری به کمک آنالیز اجزاء محدود
- بررسی و مقایسه ماشین های مغناطیس دائم شار متقاطع با ماشین های شار شعاعی وش ار محوری
- ارائه الگوریتم طراحی اولیه ماشین شار متقاطع مغناطیس دائم قطب چنگالی وتایید صحت آن با روش اجزا محدود
- روش جدید کاهش گشتاور دندانه در موتورهای مغناطیس دائم با آهنربای سطحی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.