سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CONFAM01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 556
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه نرخ تورم با رشد اقتصادی در اقتصاد ایران
چکیده مقاله:
رشد اقتصادی بالا از اهداف مهم هر نظام اقتصادی میباشد و یکی از عواملی بسیار مهمی که بر رشد اقتصادی تاثیر به سزایی دارد و یکی از بزرگترین و اساسی ترین مسایل اقتصادی کشورها تلقی میشود، نرخ تورم میباشد. اما مرور ادبیات مربوط به نرخ تورم و تاثیرگذاری آن بر رشد اقتصادی بیانگر آن است که نظریه های متفاوتی درباره ی تاثیر گذاری نرخ تورم بر رشد اقتصادی وجود دارد بهطوری که عدهای آن را بی تاثیر میپندارد و معتقدند بین آن دو هیچ رابطه ای وجود ندارد. درمقابل، عده ای معتقد به تاثیرگذاری نرخ تورم بر رشد اقتصادی میباشند. همچنین، عده ای معتقد به تاثیرگذاری نرخ تورم بر رشد اقتصادی در کوتاهمدت میباشند. در تحقیق حاضر به بررسی تاثیر نرخ تورم بر رشد اقتصادی ایران در طی سالهای 1338 تا 1393 با استفاده از روش VAR و روش تکمیلی علیت گرنجر پرداخته میشود. برای این منظور، ابتدا ایستایی متغیرها با استفاده از آزمون دیکیفولر و فیلیپسپرون مورد بررسی قرار گرفت و قبل از تخمین مدل وقفه بهینه به وسیله آزمون آکاییک مشخص شد. سپس رابطه همانباشتگی به وسیله آزمون جوهانسون انجام شد، مشخص شد که یک رابطه بلندمدت بین متغیرها وجود دارد. مدل به وسیله الگوی خودتوضیح برداری VARو علیت گرنجر برآورد شد که نتایج حاصل از تحقیق حاضر بیانگر آن است که نرخ رشد تورم دو دوره ی گذشته بر روی رشد اقتصادی دوره ی حال تاثیر منفی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFAM01_037 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725829/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یوسفی، فاطمه و قلی زاده، حیدر،1395،رابطه نرخ تورم با رشد اقتصادی در اقتصاد ایران،اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت،میانه،https://civilica.com/doc/725829
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، یوسفی، فاطمه؛ حیدر قلی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، یوسفی؛ قلی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عیبیابی سیستم پایش وضعیت ارتعاشات واحدهای 3 و 5 نیروگاه کارون 3
- بررسی تاثیرات بازار سهام به عنوان یکی از نهادهای مالی بر رشد اقتصادی در ایران
- بررسی ارتباط اقلام تعهدی غیرعادی و قابلیت فهم صورت های مالی با توجه به نقش تعدیل گر ارائه مجدد صورت های مالی
- بررسی نقش شوک نقدینگی بر تجهیز و تخصیص منابع بانکی (مطالعه موردی بانک های تجاری کشور)
- بررسی تاثیر عوامل موثر بر عرضه اولیه سهام در شرکتهای بورس اوراقبهادار تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.