سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: COMCONF05_263
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 248
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مقایسه خصوصیات الکتریکی گرافن دو لایه و چهار لایه برای استفاده در قطعات نانو الکترونیک جدید
چکیده مقاله:
از زمان کشف گرافن، به دلیل ساختار و خواص منحصر به فرد آن، در دهههای اخیر به شدت مورد مطالعه قرار گرفته است. با توجه به خواص الکترونیکی عالی، تحرک پذیری حامل های بار، خواص اپتیکی و بسیاری از ویژگی های دیگر، پتانسیل بسیار زیادی برای کاربرد در بسیاری از حوزههای مختلف علوم را داراست. تحقیقات نظری و تجربی زیادی بر روی خواص الکتریکی گرافن انجام شده است. با این حال، برای مطالعهی خواص آن، ابتدا باید گرافن را سنتز کرد، و این کار هزینه بالایی خواهد داشت. حتی با گذشت بیش از 10 سال از توسعه روشهای مختلف سنتز گرافن، هزینه ساخت یک گرم گرافیت هنوز هم میتواند به اندازه 150 دلار یا بیشتر باشد. برای کاهش این هزینهها با شبیه سازی مواد هدف با استفاده از روشهای تیوری مناسب، میتوان ابتدا مدل خود را ساخت و قبل از سنتز مدل، ساختار را آزمایش و هزینههای پردازش و پس از آن تولید را کاهش داد. همچنین میتوان نتایج شبیه سازیها و نتایج آزمایشها را مقایسه نمود تا شباهتها و تفاوتهای بین نتایج نظری و تجربی را مشاهده نمود و روش تیوری را ارزیابی کرد. در این مقاله، تاثیر تعداد لایههای گرافن بر خواص الکترونیکی و نوری آن از طریق بررسی مشخصات گرافن دو لایه و چهار لایه مطالعه و مقایسه شده است.
کلیدواژه ها:
گرافن، تابع چگالی، تراز فرمی، منطقه بریلیون، موبیلیته
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725242/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی نسب، سیدمحمدصادق و دهدشتی جهرمی، حامد،1396،بررسی و مقایسه خصوصیات الکتریکی گرافن دو لایه و چهار لایه برای استفاده در قطعات نانو الکترونیک جدید،پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی،تهران،،،https://civilica.com/doc/725242
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، هاشمی نسب، سیدمحمدصادق؛ حامد دهدشتی جهرمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، هاشمی نسب؛ دهدشتی جهرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی سلول ها و پیل های خورشیدی
- گرافن : سنتز ، خواص و کاربرد ها
- مروری بر کاربرد C60 و مشتقات هیدروفیل آن در درمانHIV-1
- بررسی ساختار الکترونی و جرم موثر گرافن تک لایه با رهیافت نظریه تابعی چگالی
- رسانندگی اپتیکی فسفرین بواسطه ی چرش اسپینی ناشی از اثر راشبا درون نوار ظرفیت و رسانش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.