سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: AUITM01_338
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 455
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تاثیرات رنگ و نور در فضاهای اقامتی وتفریحی
چکیده مقاله:
طراحی مکان های اقامتی و تفریحی امروزه برای خود تخصصی ویژه به حساب می آید، چرا که این مکان ها جزو طراحی های پیچیده محسوب می شود، علاوه بر آن موضوعی اقتصادی است که طراحی آن در جلب مشتری، یکی از مهمترین نقش ها را ایفا می کند. ا مروزه در جهان علاوه بر رعایت ضوابط طراحی هتل ها و مکان های اقامتی و تفریحی ابتکارات جالبی برای جذابیت این مکان ها به کار می برند تا مشتریان بیشتری را به سمت خود جلب کند. برای طراحی یک مکان اقامتی و تفریحی، باید علاوه بر اطلاع از فضاهای مورد نیاز، نکات بسیار زیادی را مدنظر قرار داد، چرا که هرکدام از فضاها ضوابط خاص خود را دارند و در طراحی این مکان ها و جانمایی باید به نکاتی اعم از نور پردازی و رنگ در فضاهای این مکان های اقامتی توجه بسیار زیادی داشت که موجب زیبایی و جذب مشتری و کارآمدی و از همه مهمتر سبب هزینه کمتری برای هتلدار گردد. توجه به افزایش روزافزون مشکلات جسمی و روحی در زندگی شهرنشینی بلاخص در شهرهای بزرگ، بیش از پیش گسیل موجی از مردم تشنه طبیعت و آرامش دیده می شود که به طبع از این نیاز می توان به عنوان یک فرصت استفاده کرد. و با ارایه خدمات رفاهی چون هتل، مجموعه های توریستی و اقامتی و غیره نه تنها به مسایل اقتصادی پرداخت بلکه به معرفی فرهنگ و سنت ها و طبیعت منطقه اندیشید. به طور مثال طراحی مکان های اقامتی و تفریحی با این مضمون کمک به سزایی به تقویت جاذبه منطقه ای می نماید و طرح پلاتی همگن در ابعاد مختلف و استفاده از مصالح بوم آورد و معرفی آن توسط نورپردازی همچنین استفاده از منابع طبیعی و بالقوه همچون کوه صخره، آبشار، رودخانه و غیره در مجاورت آنان که به عنوان عناصری کلیدی به ایفای نقش در منظر بنا مشهورند، می تواند نقاط مثبت این گونه طراحی را قوت ببخشد. طرح بناهایی این چنینی می تواند خود به عنوان جاذبه ای توریستی محسوب شده ودر میزان جذب توریست و نمایش هنر تلفیق که شقاقی بنیادی در عصر تکنولوژی و تمدن های تاریخی را داراست، در دید گردشگران به منصه ظهور رسانده و این فاصله را کم نماید. هدف از این تحقیق گردآوری مطالب فوق، به تصویر کشیدن بینشی دوراندیشانه بر پایه طراحی کانسپت نور و رنگ برای امکان اقامتی با رویکردی عملکرد گرا پیرامون اماکن تاریخی و تفریحی است و لازمه آن تدبیر و هوشمندی، به موازات احترام به بافت بومی می باشد، که بی شک تلفیق شان، روزیی خود، برگی از تاریخ را رقم خواهند زد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AUITM01_338 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/724080/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصرتی، حسن و هوشمندپور، یوسف،1395،مطالعه تاثیرات رنگ و نور در فضاهای اقامتی وتفریحی،اولین همایش ملی معماری و شهرسازی (اندیشه،نظریه ها و روش ها)،ملایر،https://civilica.com/doc/724080
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نصرتی، حسن؛ یوسف هوشمندپور)
برای بار دوم به بعد: (1395، نصرتی؛ هوشمندپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازشناسی پتکانه و مقرنس و وجه تمایز این دو پوشش
- اصول طراحی هتل - دانشکده راه ابریشم ( با تأثر پذیری از عملکرد کاروانسراها در این مسیر بین المللی )
- تحلیل و بررسی نمودنوردرمعماری حمام های تاریخی اردبیل
- طراحی مجموعه اقامتی تفریحی وتوریستی بارویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی
- بررسی عوامل موثر بر رضایت مشتریان در صنعت رستوران داری مطالعه ی موردی: رستوران تاریخی- توریستی ایل گولی تبریز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.