سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_009_2531122866
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,784
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رفتار پانلهای ساندویچی 3D تحت بارهای برشی رفت و برگشت
چکیده مقاله:
در یک تحلیل لرزه ای میزان برش پایه وارد بر یک سازه از حاصل تقسیم نیروهای واقعی بر ضریب رفتار بدست می آیدعوامل موجود در ضریب رفتار ،افزون بر ضریب شکل پذیری ،درجات نامعینی سازه و روش طراحی نیز می باشد.اما عامل اصلی در تعیین ضریب رفتار،شکل پذیری سازه است که باعث جذب انرژی حاصل از زمین لرزه توسط رفتار غیرخطی و غیرارتجاعی سازه می گردد.نوع مصالح به کاررفته در سازه یکی از عوامل اصلی موثر در رفتارغیرارتجاعی آن می باشد. پانلهای ساندویچی شاتکریتی به عنوان سازه هایی جدید در دهه های اخیر مطرح شده اند که از جهت اجراء و کاربری مقرون به صرفه می باشند و می توانند جایگزینی مناسب برای اسکلت فلزی یا بتن آرمه گردند.این مقاله تحقیقی را با استفاده از روش آزمایشگاهی همراه مقایسه با تحلیل عددی در مورد رفتارلرزه ای پانلهای ساندویچی شاتکریتی ارائه میدهد.جهت انجام آزمایشات نمونه های مختلف در ابعاد گوناگون از پانلهای ساندویچی تهیه شده و این نمونه ها تحت بارهای رفت و برگشتی با فرکانسهای پایین قرار گرفته اند .نیروهای فوق توسط جکهای هیدرولیکی به صورت افقی در بالای پانل اعمال شده اند .پانلها در مواجهه با این نیروها بسته به ارتفاعشان، رفتار برشی و یا خمشی از خود نشان داده اند که برای حالات فوق منحنیهای باراعمالی بر حسب تغییر مکان جانبی استخراج شده است و به دنبال آن قابلیت جذب انرژی این گونه پانلها بررسی شده است. در تحلیل عددی نیز با استفاده از نرم افزار ANSYS این پانلها به صورت 3D مدلسازی شده و همان بارهای اعمال شده در روش آزمایشگاهی به آنها وارد شده است.در مدل سازی عددی حتی الامکان سعی شده است که مدل نرم افزاری مطابق با واقعیت باشد .سرانجام نتایج بدست آمده از هر دو روش (آزمایشگاهی و عددی) با یکدیگر مقایسه شده اند. نتایج بدست آمده راه را جهت پیدا کردن ضریب رفتار این نوع سازه ها هموار می کند و می توان آن را به عنوان یک عنصر سازه ای که قابلیت باربری هم در جهت قائم و هم در جهت جانبی را دارد ، در آیین نامه های بارگذاری (مانند استاندارد ٢٨٠٠ ایران) مطرح کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_009_2531122866 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/721/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کبیر، محمدزمان و جهانپور، علیرضا،1382،رفتار پانلهای ساندویچی 3D تحت بارهای برشی رفت و برگشت،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/721
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، کبیر، محمدزمان؛ علیرضا جهانپور)
برای بار دوم به بعد: (1382، کبیر؛ جهانپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- باقرزاده، ا.، _ تعیین پارامترهای مکانیکی پانلهای ساندویچی شاتکریتی مورد ...
- تسنیمی، ع.، " رفتارو طرح لرزه ای ساختمانهای بتن مسلح" ...
- مقدم، ح.، "مهندسی زلزله"، انتشارات مرکز تحقیقات و مطالعات راه ...
- تسنیمی، ع." رفتار دیوارهای برشی در ساختمانهای متداول"، مرکز تحقیقات ...
- "آیین نامه بتن ایران"، سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور، زمستان ...
- کبیر، م.، و حجازی 0 س.، "تعیین آزمایشگاهی مدول ارتجاعی ...
- Einea. A. , "Structural and thermal Efficiency _ Precast Concrete ...
- Einea. A. _ Salmon . D.C, Tadros. M. K, culp.T. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- مقایسه تحلیلهای عددی قابهای صلب فولادی در ترکیب با اجرای بدون فاصله دیوارهای سبک D3 تحت بارهای رفت و برگشتی(1386)
- بررسی رفتار غیرخطی اتصالات دیوارهای پانلی پیش ساخته بتنی با استفاده از روش استاتیکی غیرخطی(1395)
- بررسی رفتار پانل های پیش ساخته 3D تحت اثر بارهای جانبی افزایشی(1390)
- بررسی رفتار پانل های پیش ساخته سبک سه بعدی بتنی تحت بارهای جانبی رفت و برگشتی(1390)
- بررسی مقایسهای اثر تقویت گوشههای دیوار در قابهای بتنی مسلح با دیوارهایی از پانل سبک سهبعدی و دیوارهای برشی بتنی معمولی دارای بازشو(1395)
- بررسی مقایسهای ضریب رفتار قابهای بتنی مسلح با دیوارهایی از پانل سبک سهبعدی و دیوارهای برشی بتنی معمولی دارای بازشو(1395)
- بررسی نقش برشگیرها درپانلهای ساندویچی پیش ساخته بتنی پانلهای 3D(1391)
- ارزیابی عملکرد برشگیرهای مورب درپانلهای سه بعدی 3D PANEL(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 8 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رفتار ترکیبی پانل های پیش ساخته 3D بعنوان میانقاب با قاب فولادی تحت بارگذاری سیکلی
- نحوه تاثیر بازشوهای مختلف در رفتار درون صفحه میانقابهای بنایی
- بررسی رفتار پانل های پیش ساخته سبک سه بعدی بتنی تحت بارهای جانبی رفت و برگشتی
- بررسی تاثیرابعادومحل بازشو برسختی و مقاومت میانقاب
- مدلسازی عددی قاب بتنی پرشده با مصالح بنایی درنرم افزار المان محدود ABAQUS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.