سال انتشار: 1396
محل انتشار:
کنگره ملی شیمی ونانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی
کد COI مقاله: MRSS01_166
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 445
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر پلی اتیلن گلایکول بر ساختار و کارایی غشای متخلخل پلی سولفون برای رطوبت زدایی از جریانات گازی1
چکیده مقاله:
تشکیل هیدرات گازی بدلیل وجود رطوبت اشباع در گاز طبیعی میتواند مشکلات زیادی ببار آورد. اخیرا تماس دهنده های غشایی بدلیل مزایای بی شمار نسبت به تماس دهنده های معمولی جهت جذب گاز بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق با افزودن پلی اتیلن گلایکول به محلول پلیمری غشاهای متخلخل الیاف توخالی پلی سولفون بروش جداسازی فازی ساخته شده اند. غشاها در ماژول تماس دهنده غشایی قرار گرفته و برای جذب رطوبت از جریان گازی با تری اتلین گلایکول مورد استفاده قرار گرفتند. غشاهای ساخته شده با بررسی تصاویر میکروسکوپ الکترونی، تست های تراوایی نیتروژن،فشار تخریب، درجه تخلخل کلی و فشار تخریب مشخصه بندی شدند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی نشان داد که غشاهای دارای ساختار تقریبا بند انگشتی شکل می باشند. غشاهای تولید شده دارای درجه تخلخل کلی تقریبی 85 درصد می باشند که بدلیل ساختار بند انگشتی و بسیار باز با درصد فضای خالی بالا می باشد. نتایج تست جذب رطوبت با تری اتیلن گلایکول در تماس دهنده غشایی نشان داد که شار جذب رطوبت با افزایش شدت جریان فاز مایع افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MRSS01_166 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/718261/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرهادی منش، مهرداد و منصوری زاده، امیر،1396،اثر پلی اتیلن گلایکول بر ساختار و کارایی غشای متخلخل پلی سولفون برای رطوبت زدایی از جریانات گازی1،کنگره ملی شیمی ونانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی،تهران،https://civilica.com/doc/718261
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فرهادی منش، مهرداد؛ امیر منصوری زاده)
برای بار دوم به بعد: (1396، فرهادی منش؛ منصوری زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه ای برفرآیند گوگردزدایی HDS و روشهای مکمل آن برای کاهش میزان گوگرد در سوخت دیزل
- بررسی پارامترهای هندسی در یک ریه مصنوعی با غشاء فیبری توخالی
- محاسبات تبخیر ناگهانی چند فازی در سیستمهای حاوی هیدراتگازی
- بررسی خواص غشاهای الیاف توخالی
- روشی ساده برای بررسی کارایی انتقال دی اکسید کربن در یک ریه مصنوعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحقیق و توسعه در صنایع شیمیایی و چالش ها
- تحقیق در مورد افزایش بهره وری کوره بلندها
- طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی
- اندازه گیری کمی سیلیکات سدیم موجود در پودر شوینده به روش اسپکترومتری IR
- اندازه گیری (STPP) سدیم تریپلی فسفات در پودرهای شوینده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.