تخصیص ترافیک دینامیکی چند کلاسی برای مدل سازی سیستم های پیشرفته اطلاعات مسافران (ATIS) در شبکه تهران: مقایسه نتایج استاتیکی و دینامیکی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC16_367
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس بابازاده

استادیار، دانشکده مهندسی عمران، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

بابک جوانی

دانشجوی دکتری، گرایش راه و ترابری، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

مهرداد غلامی شه بندی

دانشجوی دکتری، گرایش راه و ترابری، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

چکیده

سیستم های پیشرفته اطلاعات مسافران (ATIS) به رانندگان در تصمیم گیری و تحلیل شرایط ترافیک کمک کرده و از طریق ارتباط یک طرفه یا دو طرفه با آنها کارایی شبکه را افزایش میدهند. به علاوه استفاده از مدلهای تخصیص ترافیک استاتیکی برای بررسی مسیله اثرات ATIS بر روی شبکه که خود ذاتا0 ماهیت دینامیکی دارد، میتواند منجر به نتایج غیرواقعی گردد. در این مقاله یک مدل و الگوریتم تخصیص ترافیک پویای چند کلاسی برای ارزیابی اثرات ATIS بر روی پارامترهای عملکردی شبکه شهر تهران پیشنهاد شده است. رانندگان در شهر تهران به دو کلاس مجهز به سیستم اطلاعرسانی تقسیم شدند که کلاس 1 از اطلاعات مسیرهای تجویزی استفاده نمیکند و کلاس 2 از اطلاعات مسیرهای ATIS تبعیت مینماید. سناریوهای مختلفی بر اساس میزان پذیرش اطلاعات ATIS از طرف رانندگان در شهر تهران طراحی شد. نتایج نشان دادند که با افزایش میزان استفاده از اطلاعات تجویزی، وضعیت شبکه شهر تهران بهبود بیشتری خواهد یافت. بر پایه نتایج، وضعیت رانندگان کلاس 2 که در جهت بهبود کلی سیستم از مسیرهای تجویزی تبعیت میکنند نسبت به رانندگان کلاس 1 بدتر میشود. همچنینتفاوتهای قابل توجهی بین نتایج در حالت استاتیکی و دینامیکی وجود دارد.

کلیدواژه ها

تخصیص ترافیک دینامیکی، چند کلاسی، سیستم های پیشرفته اطلاعات مسافران، شبکه بزرگ مقیاس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.