بهبود عملکرد سازمانی شرکت پتروشیمی مروارید عسلویه با اتکاء بر اجرای سیستم الکترونیکی در بخش های تامین، تدارکات و سفارش

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
  • کد COI اختصاصی: MEUCONF02_426
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 461
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح الله نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران

حسین جمالی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران،

چکیده

افزایش دامنه جهانی شدن بازارها، توسعه سریع فناوری اطلاعات و شبکه های رایانه ای، افزایش اهمیت خدمات و تغییردر سلیقه ها، مطالبات و خواسته های مشتری، نمونه ای از این اثرات به شمار می روند. تمام این تغییرات در تجارت به طور همزمان و بسرعت رخ می دهند و موجب شده اند که سازمان ها در فرایند درونی خود تجدید نظر کنند تا بتوانند روش های موثر را برای صرفه جویی در مخارج خود پیدا کنند. پتروشیمی، علاوه بر اینکه منبع عمده تامین انرژی در دنیای امروز است، نقش مهمی نیز در تعیین میزان قدرت ملی و اعتبار بین المللی کشورهای مختلف ایفا می کند. حال با توجه به مطالب بیان شده این پژوهش قصد دارد تا به بهبود عملکرد سازمانی شرکت پتروشیمی مروارید عسلویه با اتکا به اجرای سیستم الکترونیکی در بخش های تامین، تدارکات و سفارش بپردازد. جامعه آماری این پژوهش 320 نفر از مدیران،کارشناسان و کارکنان )رسمی( پتروشیمی مروارید عسلویه تشکیل داده اند، 175 نفر بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی و به عنوان نمونه آماری تعیین شدند، این پژوهش از روش توصیفی از نوع همبستگی انجام شده است.ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده که بعد از برآورد اعتبار و پایایی در بین پاسخگویان توزیع گردید. بعد از تکمیل پرسشنامه، با تحلیل استنباطی دادهها به بررسی رابطه بین متغیرها پرداخته شد. برای آزمون فرضیات تحقیق، با استفاده از تکنیکهای آمار استنباطی همچون آزمون ضریب همبستگی پیرسون،رگرسیون و تحلیل چند متغیره استفاده شد. با استفاده از نرم افزار SPSS ضرایب آماری متناسب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . نتایج آزمون فرضیات بیانگر این است که بین بخش های تامین، تدارکات و سفارش الکترونیکی و بهبود عملکرد سازمانی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد

کلیدواژه ها

صنعت پتروشیمی، شرکت مروارید عسلویه، بهبود عملکرد سازمانی، بخش تامین، تدارکات وسفارش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.