بررسی سبک مدیریت فرماندهان صدر اسلام در سه دوره پیامبر(ص)، حضرت علی(ع) و امام حسین(ع)، الگویی عملی برای رشد و تعالی معنوی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
  • کد COI اختصاصی: MEUCONF02_337
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 631
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طهمورث سهرابی

استادیار، گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

محمد نظری فرخی

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

معصومه بیدل

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

چکیده

بررسی و مطالعه سبک مدیریت فرماندهان صدر اسلام از وظایف مهم نسل های بعدی است که تاریخ سازان خود را شناخته و با این اسوه ها و آفرینندگان ارزش های والا، آشنا شوند. موضوع از آنجا اهمیت بیشتری پیدا می نماید که این چهره های درخشان از تربیت شدگان خاندان وحی رسالت هستند. بررسی ابعاد مختلف زندگی ایشان، باعث شناخت بیش از پیش راه این فرماندهان و مدیران و ارایه دهنده الگویی مناسب برای مدیران حاضر است. چرا که این اسوه ها و فرماندهان به اعتبار داشتن انضباط معنوی و ارزش های انسانی و اسلامی که بر پایه انضباط ظاهری است، اسوه اند و امروز بایستی سایرین هم بیش از پیش خود را به این فضایل آراسته نموده تا صفی قدرتمند در مقابل دشمن دین و سرزمین تشکیل دهند. از طرفی مطالعه سبک مدیریت فرماندهان صدر اسلام، موجب رشد و تعالی معنوی بیش از پیش مدیران حاضر و در نهایت آماده سازی ایشان برای ورود به میدان های دشوار می گردد. مقاله حاضر از نوع توصیفی و از حیث روش، تاریخی می باشد که به بررسی سبک مدیریت سه دوره زمانی مختلف، یعنی فرماندهانی که در رکاب پیامبراکرم (ص)، امیرمومنان علی (ع) و امام حسین (ع) علیه مشرکان، کافران، ستمگران و کج اندیشان جنگیده اند، پرداخته است.

کلیدواژه ها

فرماندهی، مدیریت، اسلام، تعالی معنوی، پیامبر(ص)، امام علی (ع)، امام حسین (ع)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.