عوامل موثر بر مدیریت زمان کارکنان برای بهبود وضع خدمت رسانی به مردم در سازمان های دولتی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
  • کد COI اختصاصی: MEUCONF02_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 561
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر ذوالفقاری

استادیار، دکتری علوم سیاسی-توسعه، گروه علوم اجتماعی، دانشگاه پیام نور

چکیده

خدمت به مردم از جمله فعالیت های انسان دوستانه در هر دین و مسلکی است که همواره مورد توجه و عنایت بوده است. این فعالیت زمانی ممدوح تر می شود که در دین مبین اسلام مورد بررسی قرار گیرد. اسلام دین و مسلکی که بنیان و پایه های نظام های سیاسی و اداری را بر اساس خدمت به خلق مسلمانان و مومنان قرار داده و تاکید کرده است حفظ و ماندگاری این نظام ها اکیدا و شدیدا وابسته به خدمت صادقانه و خالصانه مسیولان است. فلسفه نظارت قوای چند گانه بر عملکرد یکدیگر در نظام های مردم سالار ناشی از پاسخگویی مسیولان به مردم شفافیت در تصمیم گیری، جلوگیری از انباشت قدرت و نهایتا خدمت رسانی مطلوب به مردم است. بهبود خدمت رسانی در نظام های اداری متمرکز و پرتراکم جامعه امروزی امری دشوار و معضلی است که مسیولان و متولیان امر را به فکر وا داشته است. بهره گیری از فن آوری اطلاعات از جمله راهکارهای بهبود وضع خدمت رسانی به مردم است که در تحقیقات متعدد مورد بررسی قرار گرفته و بر آن صحه گذاشته شده است. از آنجاییکه، فناوری اطلاعات به تنهایی پاسخگوی نیازهای متعدد جامعه نبوده، این تحقیق بر آن است تا عوامل متعدد دیگری که در این زمینه در بهبود خدمت رسانی به مردم نقش دارند را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد. در این تحقیق که ماهیت کتابخانه ای دارد تقریبا تمام تلاش محقق در کتابخانه ها صورت می پذیرد. محقق ادبیات و سوابق مساله و موضوع تحقیق را مطالعه می کند. و در نتیجه، با استفاده از روش کتابخانه ای، نتایج مطالعات خود را در ابزار مناسب شامل فیش، جدول و فرم ثبت و نگهداری و درپایان به طبقه بندی و بهره برداری از آنها اقدام می کند

کلیدواژه ها

مدیریت، مدیریت زمان، خدمت رسانی، کارکنان و سازمان دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.