سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DHCONF02_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 333
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی استقرار و پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع در شبکه بهداشت و درمان سوادکوه 1395
چکیده مقاله:
سابقه وهدف: مدیریت کیفیت به عنوان روشی برای درک عمیق خواسته های مشتریان و برآورده نمودن نیازهای مشتری از هر جهت و به نحو اطمینان بخش توسط سازمانهای ملی و بین المللی مطرح گردیده است ورویکرد سیستمی برای مدیریت سازمان هاست که ضمن توجه به نیازهای مشتریان و ارباب رجوع، فرایندها و سیستم های سازمان را در راستای بهبود مداوم و کیفیت مطلوب، طراحی می کندمواد وروشها: پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی(غیر آزمایشی) از نوع پیمایشی می باشد. جمعآوری دادهها از 196 نفر از کارکنان سازمان، از جامعه 400نفری مورد نظر انجام شده است. روش نمونه گیری، تصادفی ساده و با استفاده از جدول کرجسی مورگان، انتخاب گردید. پرسشنامه ازنوع استاندارد مدیریت کیفیت جامع بوده، پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه شد که نتیجه آزمون نشان داد؛ با توجه به اینکه ضریب آلفای کرونباخ تمام متغیرهای پژوهش بیشتر از 0,8 می باشد، می توان نتیجه گرفت که قابلیت اعتماد پرسشنامه پژوهش حاضر در حد قابل قبولی می باشدو از طریق نرم افزارهای EXCEL و SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. برای بررسی سوالات از آزمون کولموگروف- اسمیرنف و آزمون دوجمله ای استفاده شده است.یافته ها: تمامی متغیرهای مربوط به پرسشنامه غیرنرمال میباشند، در نتیجه جهت آزمون این متغیرها از آزمون ناپارامتری استفاده شده است. نمرهی کلی حاصل از پرسشنامه با میانگین 82/22، میانه 83، مد 64، انحراف از معیار 19/02، کمترین 44 و بیشترین 132 است. که اختلاف آن درسطح خطای 5 درصد معنیدار نمی باشد.نتیجه گیری: از دیدگاه کارکنان، این سازمان در استقرار و پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع((TQM، شروع به یادگیری و برنامه کیفیت و بهره وری نموده است وبایستی اهداف بر روی حرکت از مراحل برنامه ریزی به اجرای واقعی TQM به منظور بدست آوردن تجربه عملی، متمرکز گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DHCONF02_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/710713/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرکان، غلامرضا و گوران اوریمی، ارسطو و صالحی، علی،1396،امکان سنجی استقرار و پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع در شبکه بهداشت و درمان سوادکوه 1395،دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت،تهران،https://civilica.com/doc/710713
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، پرکان، غلامرضا؛ ارسطو گوران اوریمی و علی صالحی)
برای بار دوم به بعد: (1396، پرکان؛ گوران اوریمی و صالحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رتبه بندی عوامل موثربرموفقیت برنامه های انگیزشی کارکنان موردمطالعه:شرکت برق منطقه ای تهران
- مدیریت کیفیت فراگیر (TQM)
- عوامل ساختاری موثر در بی انگیزگی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی اسان آذربایجان غربی
- برنامه ریزی اجرای نظام توزیع پاداش انگیزشی با رویکرد تعالی سازمان مطابق با مدل EFQM سازمان نمونه : شرکت ساختمانی پیمان سازه
- بررسی عوامل و موانع موثر بر انگیزش شغلی مدیران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.