سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CICEAUD01_0789
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 259
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگاه پدیدارشناسانه به عناصر خانه های سنتی نایین
چکیده مقاله:
خانه ایرانی را به یکباره نمی توان مشاهده کرد. فضاهای سازمان یافته در این خانه ها در یک تصویر قابل رویت نیستند. می بایست حتما به خانه وارد شد، در درون آن چرخید و به طور متوالی به فضاهای مختلف و متنوع آن دسترسی پیدا کرد. فضاهای خانه های ایرانی به تدریج بر ما عارض می شوند و به تدریج در می یابیم که هر فضا از چند حس و چندین عملکر برنامه ریزی نشده انباشته است. برای شناخت این فضاها با روش پدیدارشناسی به تحلیل و بررسی عناصر خانه به عنوان پدیده های فیزیک (عینی) و انعطاف پذیری به عنوان پدیده و مفهومی ذهنی پرداخته شده است. در معماری سنتی ایران و به طور خاص در معماری سنتی شهر نایین انعطاف پذیری از مفاهیم کلیدی و بنیادین در بین عناصر اجتماعی و فضایی شکل دهنده به ساختار معماری بوده است. هدف این مقاله شناخت عناصر خانه و تحلیل انعطاف پذیری در آن هاست. در نهایت با تکیه بر مصاحبه، مشاهده و بررسی موردی خانه های سنتی نایین، جداولی به دست آمده که در آن اجزای خانه ها به تفکیک تحلیل شده اند و در نهایت مفهوم انعطاف پذیری در آن ها به شکل الگوهایی طبقه بندی و تفکیک شده است.
کلیدواژه ها:
عناصر خانه، معماري سنتي، پديدارشناسي، خانه هاي سنتي نايين، انعطاف پذيري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/709484/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معماریان، غلامحسین و خاکزند، مهدی و صالحیان، نیلوفر،1396،نگاه پدیدارشناسانه به عناصر خانه های سنتی نایین،کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/709484
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، معماریان، غلامحسین؛ مهدی خاکزند و نیلوفر صالحیان)
برای بار دوم به بعد: (1396، معماریان؛ خاکزند و صالحیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناخت تزیینات معماری دوره قاجاری در شهر تهران و بررسی نمونه های موردی عمارت عین الدوله تهران ،خانه امام جمعه تهران و خانه انیس الدوله
- چکیده مطالعه تطبیقی ایوان تخت مرمر کاخ گلستان تهران به لحاظ تیپولوژی
- خانه پیرنیا:کاخ حکومتی نائین
- گونه شناسی خانه های قاجاری تهران
- بررسی نقش فضای باز مجموعه های مسکونی در افزایش تعاملات اجتماعی مطالعه موردی دو مجموعه ی مسکونی در شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.