سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ACHSCONF01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 354
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مارکوزه و دیالکتیک:مارکوزه و نقد بنیادهای نظام سرمایه داری
چکیده مقاله:
جدال اندیشمندان مکتب انتقادی با نظام سرمایه داری و بنیادهای نظری آن، از مهمترین مباحث تاریخ اندیشه و علوم اجتماعی در سده بیستم انگاشته میشود. مکتب فرانکفورت و اندیشمندان آن با بازگشتی به اندیشه ی هگل، بنیادهای نظری نظام سرمایه داری و به خصوص علوم اجتماعی را هدف قرار دادند و یکی از اندیشمندان برجسته ی این مکتب هربرت مارکوزه بود. برهمین اساس: هدف ما در این نوشتار طرح و تحلیل آراء مارکوزه و نقد او به بنیادهای نظام سرمایه داری است، آن چنانکه فرضیه ی این مقاله طرح می دارد، مارکوزه برپایه ی دیالکتیک که منطق و اساس فلسفه ی هگل است به نقد بنیادهای نظام سرمایه داری می پردازد. برهمین اساس پس از طرح کلی آراء مارکوزه، نخست، منطق دیالکتیک هگل مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس تحلیلی از آراء مارکوزه در نقد بنیادهای نظام سرمایه داری: فلسفه ی اثباتی، علوم اجتماعی، منطق صوری، سرمایه داری و تکنولوژی ارایه خواهد شد تا در طرح و تحلیل ارایه شده، پرتویی بر آراء و مبانی نظری مارکوزه که آن را مبتنی بر دیالکتیک می دانیم، در اندیشه ورزی اش، افکنده باشیم.
کلیدواژه ها:
مارکوزه، منطق دیالکتیک هگل، سرمایه داری، علوم اجتماعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/707801/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جودی، بهنام و بروغنی، اعظم،1396،مارکوزه و دیالکتیک:مارکوزه و نقد بنیادهای نظام سرمایه داری،کنفرانس سالانه پژوهش در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی،تهران،،،https://civilica.com/doc/707801
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، جودی، بهنام؛ اعظم بروغنی)
برای بار دوم به بعد: (1396، جودی؛ بروغنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آسیب های اجتماعی اینترنت بر خانواده و دانش آموزان
- راهکارهای عفت پیشگی و مهار غریزه جنسی از منظر آیات و روایات
- بررسی کیفی آسیب های شبکه ی اجتماعی اینستاگرام
- آسیب شناسی شبکه های اجتماعی مجازی
- بررسی عوامل موثر بر جذب مشارکت مردمی در امداد حوادث غیرمترقبه با تاکیدبر زلزله مطالعه موردی: مردم شهر کرمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه سبک های دلبستگی و دینداری در ابعاد رضایت زناشویی زوج ها
- بررسی رابطه ی بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسر سال سوم رشته علوم تجربی دبیرستانهای شوش دانیال (ع)
- ارتباط سلامت اجتماعی با عوامل جمعیت شناختی زنان شهر کرمان
- بررسی نشانه شناسی مؤلفه های امنیت روانی و تحولات خانواده در سریال های پلیسی دهه ۸۰ و ۹۰ صدا و سیما، مورد مطالعه: سریال های خواب و بیدار و فوق سری
- خودکشی؛ علل، پیش آیندها، آموزش و راهکارهای پیشگیرانه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.