سال انتشار: 1390
محل انتشار: فصلنامه پژوهش حقوق عمومی، دوره: 13، شماره: 35
کد COI مقاله: JR_PLR-13-35_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 262
فایل این مقاله در 32 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 32 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مبانی نظری گرایش علمی حقوق فرهنگ و ارتباطات
چکیده مقاله:
حقوق و فرهنگ به عنوان دو عرصه گسترده تر کلان مطالعات اجتماعی، از جنبه های مختلف با یکدیگر بر هم کنش دارد که مطالعه و بررسی وجوه اشتراک و افتراق آن ها می تواند به رفع نارسایی ها و کاستی ها و هوس سایر کارکردهای مثبت هر یک از آن ها منجر گردد. وجه مشترک پایه این دو عرصه را می توان هنجارهای اجتماعی Social Norms دانست. هر چهار به معنای بایدها و نبایدها یک جامعه خود را ملزم به رعایت آن می داند هم می تواند صیغه حقوقی داشته باشد و هم صیغه فرهنگی. پشتیبانی توامان حقوق و فرهنگ از یک هنجار، نظم، ثبات و یکپارچگی جامعه را به ارمغان می آورد. لذا خواهیم دید که پیوستگی و نیازهای این دو حوزه به همدیگر با توجه به جهانی شدن فرهنگ و تبدیل و ظهور تدریجی به ارزش های فرهنگی در قالب کالاهای فرهنگی، روزبه روز بیشتر می شود. از طرفی جهانی شدن حقوق به عنوان فرایندی که تحت تاثیر نهادهای حقوق بین الملل، تدریجا گسترش یافته است نیز در نظام حقوق ارتباطات تاثیر می گذارد. علاوه بر قواعد حقوقی موجود در نظام حقوق بین الملل ارتباطات، نظام بین المللی حقوق بشر و قواعد مشترک کنونی نظام های حقوقی داخلی، می توان امیدوار بود که رویدادها و حوادث آینده، جهانی شدن حقوق ارتباطات را بیش از پیش تحت تاثیر قرار دهد. در این جستاری، تاثیرات و تاثرات حقوق، فرهنگ و ارتباطات در تعالی یکدیگر مورد توجه قرار گرفته است. و بر پایه مطالعات اجمالی صورت گرفته در هر قسمت محورهایی احصا شده اند. به نظر می رسد امروز دیگر حمایت قواعد حقوقی از برخی هنجارها و کالاهای فرهنگی امری اجتناب ناپذیر باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_PLR-13-35_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/706576/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضوی فرد، بهزاد و فصیح رامندی، منصوره،1390،مبانی نظری گرایش علمی حقوق فرهنگ و ارتباطات،https://civilica.com/doc/706576
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، رضوی فرد، بهزاد؛ منصوره فصیح رامندی)
برای بار دوم به بعد: (1390، رضوی فرد؛ فصیح رامندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شرط اسقاط خیار تدلیس در نظام حقوقی ایران و فقه امامیه
- مطالعه تحلیلی ماهیت حقوقی قراردادهای اجاره به شرط تملیک و جایگاه قانونی آن
- نقش سازمانهای دولتی در پیشگیری از فساد در ایران
- بررسی تآثیر حقوق شهروندی بر حریم خصوصی
- مسئولیت بین المللی ناشی از تخریب محیط زیست در جنگ سوریه و عراق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور الحاق یک بند به تبصره «۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه صنعت»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک ماده به قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۰. بند «م» تبصره (۵) (بانک ها و اوراق مالی اسلامی دولت)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه استفساریه تبصره «۴» ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.