سال انتشار: 1383
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC02_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,207
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله محاسبه درجه اولویت ریسک در مدل FMEA با استفاده از تئوری فازی
چکیده مقاله:
امروزه کیفیت حرف اول را در تسخیر بازار فروش محصول می زند. بنابراین، بهبود و ارتقاء سطح کیفیت محصول و خدمت ارائه شده توسط بنگاهها، اولین و اصلی ترین عامل پیشی گرفتن از رقبا و گرفتن سهم عمده بازار می باشد، از این رو امروزه مفهوم کیفیت توسعه داده شده و بعنوان یک دیدگاه جامع و یک فرهنگ عمومی در تمام سطوح سازمانی مورد توجه قرار گرفته است. در همین راستا و جهت نیل به هدف فوق، ابزارهای گوناگونی معرفی و توسعه داده شده اند. تجزیه و تحلیل حالت های خطا و آثار آنها ابزار کارآمد در مدیریت کیفیت می باشد. و کاربرد آنها روز به روز درعمل بیشتر می شود. روش تجزیه و تحلیل خطا و اثرات آن ریسک وقوع خطرات بالقوه در طول مراحل طراحی و تولید را برای جلوگیری از دریافت محصول نامطلوب توسط مشتری و جلوگیری از به خطر افتادن اعتبار و شهرت شرکت محاسبه نموده و از آن طریق، اقدامات اصلاحی را توصیه می نماید. از آنجاییکه یکی از اهداف FMEA انتخاب اقدامات اصلاحی مناسب برای کاهش ریسک و خرابی ها می باشد لذا گزینه هایی که ریسک خرابی بالاتری دارند اهمیت ویژه ای دارند. بنابراین همواره با یک عدد تحت عنوان عدد ریسک پذیری سروکار خواهیم داشت که از حاصلضرب سه پارامتر شدت خطا، احتمال وقوع خطا و احتمال کشف خطا به دست می آید. D*O*RPN=S در نهایت با اولویت بندی علل بالقوه براساس عدد ریسک (RPN)، اقدامات اصلاحی تعریف شده و منابع محدود به خطاهای با ریسک بالا تخصیص داده می شود. در این روش اساس کار برفکر و احساس انسان است. لذا با یک مفهوم مبهم و نادقیق مواجه می باشیم که نمی توان یک مقدار کمی دقیق برای پارامترهای سه گانه در نظر گرفت. بعبارت دیگر نسبت دادن عددی بین 1 تا 10 به هریک از عوامل موثر در ریسک پذیری برای تیم چند تخصصی مربوطه بسیار مشکل است و غالباً اختلاف نظر محسوسی در محاسبات بوجود می آید.
کلیدواژه ها:
تجزیه تحلیل حالت های خطا و آثار آنها، نظریه فازی، عدد اولویت ریسک، شدت، احتمال وقوع ، احتمال کشف
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/70556/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانفر، فریدون و نجمی، منوچهر و ابراهیمی، مجید،1383،محاسبه درجه اولویت ریسک در مدل FMEA با استفاده از تئوری فازی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/70556
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، کیانفر، فریدون؛ منوچهر نجمی و مجید ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1383، کیانفر؛ نجمی و ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ارزیابی ریسک های ایمنی احداث ساختمان های بلند مرتبه بتنی با استفاده از تلفیق روش های FMEA و منطق فازی(1395)
- ارایه مدلی جهت بررسی عوامل موثر بر بهبود کیفیت محصول و تاثیر آن بر پیشبرد فروش(1395)
- انتخاب بهینه اقدامات کنترلی در مدیریت ریسک ایمنی(1391)
- ارزیابی ریسک در کارخانه خودروسازی با استفاده از تلفیق روش FMEA و تصمیم گیری گروهی فازی(1393)
- توسعه مدلی جهت مدیریت تامین کنندگان در سازمان های نظامی تحت شرایط تحریم با رویکرد FTA و PROMTHEE مطالعه موردی:شرکت زیرسطحی و صنایع دریایی اصفهان(1393)
- مدیریت کاهش خطا در فرآیندهای اتاق عمل به کمک HFMEA بهبود داده شده(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 6 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی ریسکها و معرفی تکنیک های ارزیابی ریسک در پروژه های خطوط لوله های انتقال نفت خام ، فرآورده های نفتی و گاز طبیعی
- مقایسه و بررسی روشهای تعیین حجم ساعت اوج راههای برون شهری در آیین نامه های مختلف
- تخمین قابلیت اطمینان سیستم تبرید پروپان به روش شبکه های بیزین و درخت خطا (مطالعه موردی: شرکت فرآورش، پتروشیمی بندرامام)
- ارزیابی ریسک خرابی ها به کمک روش FMEA و بر اساس منطق فازی
- توسعه مدل بهینهسازی جهت کاهش زمان تخلیه و بارگیری در محل پهلوگیر اسکله در بنادر کانتینری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- گزارشگری مالی برای توسعه پایدار: بینش انتقادی برای پیاده سازی IFRS
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
- مالکیت دولت و ساختار سرمایه ی شرکت ها: تجزیه و تحلیل چارچوب نهادی
- مطالعه و بررسى تاثیر سبک هاى دلبستگى به برند بر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکى با میانجى گرى نظارت اجتماعى و خود نظارتى؛ (مورد مطالعه: مشتریان شرکت هواپیمایی آتا و ماهان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.