سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: RCEAUD04_432
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 340
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه رفتاری دیوار های آجری با بازشو تقویت شده با FRP و شاتکریت تحت بارگذاری جانبی داخل صفحه
چکیده مقاله:
ساختمان های بنایی غیر مسلح ، از جمله ساختمان های سنتی به شمار می آیند که در سراسر دنیا موجود می باشد و هنوز بسیاری از ساختمان های موجود و همچنین سازه های تاریخی از نوع سازه های بنایی می باشند که به دلیل عدم رعایت اصول و ضوابط فنی، از ایمنی لازم برخوردار نبوده و در زمان وقوع زلزله آسیب پذیر هستند دو روش استفاده از شاتکریت و مقاوم سازی با الیاف کامپوزیت های FRP برای بهسازی و تقویت دیوارهای چنین سازه هایی موثر می باشد. در این مقاله با استفاده از مدل سازی اجزاء محدود در مقیاس ماکرو، اثر نحوه تقویت بر دیوارهای آجری با بازشو مورد بررسی و این دو روش در حالات گوناگون با هم مقایسه می گردد. بررسی نتایج نشان می دهد که مقاوم سازی با شاتکریت ، عملکرد بهتری نسبت به روش های مقاوم سازی با FRP از خود نشان داده و در تمام حالات با افزایش میلگرد ، سختی و مقاومت اولیه بیشتری نسبت به نمونه ی تقویت نشده و نمونه ی تقویت شده با CFRP را داراست. تاثیر الگوی بازشو بر روی مقاومت نهایی سازه موثر است در تقویت یک طرفه در الیاف بیشترین مقاومت مربوط به تقویت به روش سرتاسری با 55 درصد اقزایش مقاومت می باشد و پس از آن تقویت شطرنجی با 19 درصد افزایش و همچنین مشخص می شود که در تقویت با شاتکریت با افزایش سایز میلگرد و ضخامت شاتکریت مقاومت دیوار و سختی نیز بیشتر شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCEAUD04_432 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/703044/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی، حامد و اکبرزاده مرشدی، عباسعلی،1396،مقایسه رفتاری دیوار های آجری با بازشو تقویت شده با FRP و شاتکریت تحت بارگذاری جانبی داخل صفحه،چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی،تهران،https://civilica.com/doc/703044
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مرادی، حامد؛ عباسعلی اکبرزاده مرشدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مرادی؛ اکبرزاده مرشدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رفتار قاب های فولادی و بتنی با دیوارهای میانقابی و نگرشی بر مقررات مربوطه در استاندارد 2800 ایران
- بررسی انواع روشهای متداول ارزیابی اثرات زیست محیطی و بررسی کاربردی روش های
- چگونگی مهار سیلاب و اقدامات اجرایی مناسب
- بررسی عددی اندرکنش درون صفحه و خارج از صفحه ی میانقاب های آجری در سازه های بتنی با استفاده از میکرو مدل سازی
- بررسی تاثیر مشخصات هندسی و نحوه چیدمان لایه های FRP بر مقاوم سازی دیوارهای با مصالح بنایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی وضعیت صادرات سنگهای ساختمانی ایران و تجزیه و تحلیل بازارهای هدف
- بررسی کاربرد آهکهای اطراف محلات به عنوان مصالح ساختمانی (شن و ماسه)
- استفاده از اسپلیترهای هیدرولیکی¸ روشی قدرتمند و اقتصادی برای شکافتن سنگ و بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- راهنمای مبحث نوزدهم صرفه جویی در مصرف انرژی جلد دوم جزئیات اجرایی عای قکاری حرارتی جدارهای پوسته خارجی ساختمان
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.