سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار
کد COI مقاله: PDFCONF02_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 260
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد سازه های زیرزمینی در اثر انفجار سطحی با رویکرد پدافند غیرعامل
چکیده مقاله:
از اساسی ترین موارد در موضوع پدافند غیرعامل بحث مقاوم سازی سازه ها در برابر بارهای انفجاری است. ضرورت تحلیل و طراحی سازه های امن زیرزمینی و تونل ها برای حفظ پایداری و قابلیت بهره برداری پس از بحران از اولویت های پدافند غیرعامل است. اولین گام برای رسیدن به این هدف، شناخت ماهیت انفجار و نحوه ی گسترش موج انفجار در محیط و واکاوی عوامل تاثیرگذار در میزان بار ناشی از انفجار است. امروزه با پیشرفت نرم افزارهای مختلف در زمینه مهندسی، مناسب ترین و کم هزینه ترین روش ها برای بررسی و تحلیل اثرات انفجار بر سازه های رو زمینی و زیرزمینی، مدل سازی های عددی است.در این مقاله پس از ارایه و بررسی روابط آیین نامه ای موجود در زمینه بار ناشی از انفجار و نحوه گسترش موج انفجار در زمین و مدت زمان بارگذاری، عوامل تاثیرگذار در شدت بار انفجار مورد بررسی قرار گرفت. با مدل-سازی عددی بار سطحی ناشی از انفجار 1000 کیلوگرم تی ان تی و فرض خاک ماسه ای و شرایط تقارن محور انجام شد. سپس نتایج به دست آمده از مدل سازی عددی با روابط تجربی موجود در آیین نامه مقایسه شد. مقایسه میزان تنش ایجادشده در خاک در اعماق مختلف در مدل سازی عددی و روابط آیین نامه نشان می دهد که نرم افزار PLAXIS 2D دقت قابل قبولی برای مدل سازی بار ناشی از انفجار و بررسی تاثیرات آن برای تخمین بار ناشی از انفجار در عمق خاک و تعیین عمق بهینه تونل و طراحی سیستم پوشش و تعیین ضخامت آن دارد.
کلیدواژه ها:
پدافند غيرعامل، انفجار سطحي، تونل، مدل سازي عددي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/702352/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذرع پیما، آرین و اسدیان، فریده و خادم دقیق، امیرهوشنگ و پاشاپور، حجت الله،1396،ارزیابی عملکرد سازه های زیرزمینی در اثر انفجار سطحی با رویکرد پدافند غیرعامل،دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/702352
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ذرع پیما، آرین؛ فریده اسدیان و امیرهوشنگ خادم دقیق و حجت الله پاشاپور)
برای بار دوم به بعد: (1396، ذرع پیما؛ اسدیان و خادم دقیق و پاشاپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه رابطه تجربی جدید تعیین مدول تغییرشکل پذیری توده سنگ با استفاده از داده های آزمایش دیلاتومتری
- بررسی اثر انفجار بمبGBU۲۸ بر سازه های مدفون در زیرزمین
- تشخیص عیب داخلی ترانسفورماتور با استفاده از تبدیل موجک
- کانتور فعال با تقسیم بندی محلی و سراسری انتخابی: روشی جدید بر اساس تابع سطوح همتراز
- بررسی اعمال بارگذاری انفجار بر رفتار سازه های زیرزمینی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.