سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین همایش شخصیت سازی معاصر ایران
کد COI مقاله: CIIS01_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 326
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی شخصیت سازی دختر در کتاب های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی دهه 60 تا 90 هجری شمسی
چکیده مقاله:
فضاسازی و بیان احساسات موجود در تصویرگری، با شخصیت های آنها ارایه می گردد. حساسیت این مسله در کتاب های کودک ونوجوان به علت نقش آن در الگوسازی برای مخاطب، بیش از سایر موارد مورد توجه می باشد. امروزه با حضور دیدگاه ها و سبک های جدید، تنوع زیادی در این زمینه حاصل شده است. چگونگی ارایه شخصیت دختر، به عنوان یکی از پرکابردترین ارکان ادبیات، می تواند نشانگر زمینه های موجود در هر دوره تاریخی، از جمله دیدگاه های فرهنگی و اجتماعی آن باشد. هدف از مطالعه تطبیقی حاضر، بررسی چگونگی شخصیت سازی دختر در کتاب های مصور در دهه های اخیر بوده است. روش پژوهش بر اساس هدف، کاربردی، نیز از نظر ماهیت، توصیفی – تحلیلی – زمینه یابی و نیز همبستگی می باشد. جامعه آماری، کتب انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران، در 4 دهه 60 تا 90 هجری شمسی بوده، همچنین نمونه گیری موردی و به طور تصادفی صورت پذیرفته است. بررسی سیر تحول شخصیت سازی دختر در کتاب های مورد مطالعه نشان می دهد که روند استفاده از شخصیت های خردسال رو به افول و نوجوان در حال افزایش است. در بروز حالات روحی چهره بی حالت و خنثی با چهره شاد برابری دارد. البته به طور کلی استفاده از خردسالان، روحیات شاد و خنثی، بیشترین نمایش را در تصاویر کتاب ها کودک اعم از شعر و داستان نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIIS01_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/695931/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افضل طوسی، عفت السادات و صفاری، سمیرا،1395،بررسی تطبیقی شخصیت سازی دختر در کتاب های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی دهه 60 تا 90 هجری شمسی،اولین همایش شخصیت سازی معاصر ایران،تهران،https://civilica.com/doc/695931
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افضل طوسی، عفت السادات؛ سمیرا صفاری)
برای بار دوم به بعد: (1395، افضل طوسی؛ صفاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مسکات نماد فرهنگی در رویدادهای ورزشی مطالعه شخصیت سازی یوز ایرانی
- تاثیر میزانسن در انتقال معنا در فیلم های ناصر تقوایی با رویکرد مبانی هنرهای تجسمی (مطالعه موردی فیلم های: ناخدا خورشید، کاغذ بی خط و ای ایران)
- بررسی جایگاه تایپوگرافی متحرک در عنوان بندی فیلم های ایرانی دهه ی 80 و 90(با نگاه موردی به سه فیلم)
- پیکتوگرام زبان مشترک انسان در حفاظت از محیط زیست
- زنان در سکه های ساسانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه
- تحلیل روابط بینامتنی در تقابل با نقاشی سقاخانه ای با تاکید بر نقاشیهای ناصر اویسی و صادق تبریزی«
- بررسی و تحلیل بلاغی شعر ایمان بیاوریم به آغاز سرد فروغ فرخزاد
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی در رمان دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
- نقش زبان و ادب فارسی در ایجاد وحدت ملی مردم ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.