بررسی اثر ترک خوردگی طولی روسازی آسفالتی بر ضریب انتقال بار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نهمین همایش قیر و آسفالت ایران
  • کد COI اختصاصی: CAAM09_074
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین خفاجه

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشگاه صنعتی شاهرود

حسین قاسم زاده طهرانی

استادیار راه و ترابری، دانشگاه صنعتی شاهرود

چکیده

تقریبا تمام جاده های کشور از نوع روسازی آسفالتی می باشند که به دلایل مختلف، عمر کوتاهی دارند و در سال های اولیه عمرشان دچار خرابی می شوند. یکی از مهمترین خرابی های روسازی آسفالتی ترک خوردگی طولی است که در افت عملکرد روسازی تاثیر بسزایی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر ترک خوردگی طولی در روسازی آسفالتی بر ضریب انتقال بار LTE با استفاده از داده های دستگاه PFWD است که طی آن وجود یا عدم وجود رابطه ای بین عرض ترک طولی با پارامتر LTE بررسی می شود. پس از جمع آوری داده ها با استفاده از دستگاه PFWD مشاهده شد که پارامتر LTE در ترک های طولی روسازی آسفالتی به عرض ترک وابسته است به نحوی که با افزایش عرض ترک مقدار پارامتر LTE کاهش می یابد. درنهایت پس از تحلیل داده ها تابع رگرسیون غیر خطی برای محاسبه و پیش بینی پارامتر LTE به دست آمد، که نشان داد LTE با عرض ترک طولی به صورت نمایی کاهش می یابد

کلیدواژه ها

ضریب انتقال بار، PFWD ،LTE، ترک طولی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.