بهره برداری از شبکه ی هوشمندی از سیستم های یکپارچه انرژی در محیط رایانش ابری
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی معماری و انرژی با رویکرد حفاظت محیط زیست و بهره گیری از انرژی های طبیعی
- کد COI اختصاصی: AECCONF02_122
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 624
نویسندگان
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان
عضو هییت علمی دانشگاه اسلامی نراق
گروه برق،دانشجوی ارشد برق،واحد نراق،دانشگاه آزاد اسلامی،نراق،ایران
چکیده
شبکه ی توزیع تقریبا علت % 90 از اختلالات و خاموشی ها می باشد. در همین راستا جهت برطرف کردن این اختلالات و خاموشی ها می بایست از پایین زنجیره، یعنی سیستم توزیع شروع به برطرف سازی مشکلات نمود. حال از طرفی دیگتر نیاز به بهبود بخشیدن مدیریت سمت تقاضا و حفاظت از امکانات، افزایش یافته است چرا که افزایش قیمت سوخت های فسیلی و همچنین عدم توانایی شرکت ها در افزایش ظرفیت تولید خود مطابق با افزایش تقاضا، نیاز به پیشرفته کردن شبکه توزیع و استفاده از تکنولوژی های موثر و کارآمد می باشد. شبکه هوشمند به منظور توسعه مدیریت سمت تقاضا، افزایش بهره وری و یک شبکه الکتریکی خود ترمیم آغاز شد تا قابلیت اطمینان منابع و پاسخگویی به حوادث طبیعی یا خرابکاری عامدانه بهبود بخشد. بعد از آن تاکید بر حفاظت زیست محیطی که شامل استفاده از تولیدات پراکنده (بادی، خورشیدی و...)، انگیزه بکارگیری بهتر تجهیزات و نیاز به افزایش حق انتخاب های مشتری به شکل گیری چهره جدید صنعت برق کمک کرده اند. محاسبات ابری، یک فناوری بسیار امیدوار کننده است که در کاهش هزینه های عملیاتی و افزایش بازدهی سازمان ها به آن ها کمک می کند. در این مقاله نشان داده شده است که می توان از این سیستم در افزایش بهره وری شبکه های هوشمند استفاده کرد.کلیدواژه ها
شبکه های هوشمند Smart Grid، سیستم یکپارچه انرژی، رایانش ابری Cloud computing، سیستم های چندحامله انرژیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.