سال انتشار: 1396
محل انتشار: چهارمین همایش بینالمللی مدیریت رسانه
کد COI مقاله: MEDIA04_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 233
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبردهای رسانه ای اقتصاد مقاومتی با رویکرد به رادیو وتلویزیون
چکیده مقاله:
امروزه جمهوری اسلامی در حوزه های اقتصادی با مشکلاتی مواجه است که برای برون رفت از این مشکلات باید با تلاش مضاعف در حوزه های اقتصادی برآن ها فایق آید. از سویی خلق مفاهیمی مانند اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب که تاکنون چه در عرصه نظر و چه در عرصه عمل مابه ازای واقعی نداشته است، تلاشی مضاعف را می طلبد تا با تعریفی درست از این مفهوم شرایط برون رفت از مشکلات اقتصادی فراهم شود. در این خصوص، سازمان ها و نهاد های مختلف و از جمله رسانه ها هر یک به تناسب وظایفشان تاثیر گذارند. رادیو و تلویزیون به عنوان رسانه ای فراگیر در صورت داشتن راهبردهایی کارشناسی بیشترین نقش را در فرهنگ سازی مفهوم اقتصاد مقاومتی در جامعه خواهند داشت. این پژوهش نیز دراین موضوع که چه راهبردهایی برای رسانه ای چون صداوسیما به عنوان رسانه ای فراگیر مناسب است تا به مفهوم اقتصاد مقاومتی بپردازد، انجام شده است. روش پژوهش اسنادی و نیز بهره گیری از تکنیک مصاحبه با کارشناسان آشنا به حوزه اقتصاد و رسانه بوده است. مهمترین نتایج تحقیق عبارتند از؛ دورکردن افکارعمومی از تجمل و مصرف گرایی، ترویج سبک زندگی قناعت پیشه و صرفه جو، تاثیر بر ادارک و اذهان و تصویر سازی به جای تاثیر بر رفتارعینی و برآورد مادی، برگزاری برنامه های تاک شو، نیاز سنجی از مطالبات و خواسته های مردم، استفاده از تکنیک های جنگ روانی برای مقابله با رسانه های خارجی، تولید و بکارگیری فریم مناسب برای تفسیر حوادث، استفاده از کارشناسان و چهره های محبوب، ارایه پاسخ های منطقی و هوشمندانه به سوال ها، دعوت از مسیولان برای پاسخ به سوال ها، بازسازی و تقویت مناسبات اجتماعی و... در این پژوهش راهبردهای رسانه ای در سه مقطع زمانی؛ آرامش، بحران و پس از آن استخراج و اریه شده است.
کلیدواژه ها:
اقتصاد مقاومتي، راهبرد رسانه اي، متقاعد سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/691736/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زابلی زاده، اردشیر و نعمتی انارکی، داود،1396،راهبردهای رسانه ای اقتصاد مقاومتی با رویکرد به رادیو وتلویزیون،چهارمین همایش بینالمللی مدیریت رسانه،تهران،،،https://civilica.com/doc/691736
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، زابلی زاده، اردشیر؛ داود نعمتی انارکی)
برای بار دوم به بعد: (1396، زابلی زاده؛ نعمتی انارکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رسالت دانشگاه فرهنگیان در مقابله با تهدید ها وآسیب ها ی جنگ نرم
- جنگ نرم
- ارزیابی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و رسانه بر شاخص های اقتصاد
- جایگاه قدرت نرم در سیاست گذاری عمومی ایران، مطالعه موردی اقتصاد مقاومتی
- بررسی تاثیر اعتماد اجتماعی و پایگاه پایگاه اقتصادی–اجتماعی مخاطبان بر میزان استفاده خانواده ها از رسانه ملی و شبکه های ماهواره ای: مطالعه موردی شهر رامهرمز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی بازتاب مطالب پزشکی (سرطان) در روزنامه های همشهری، ایران، شرق و سلامت در نیمه اول سال ۱۳۹۶
- بررسی ساختاری تجارت الکترونیک و ضرورت های آن
- چالش مولود رسانه های نوین ارتباط جمعی در ایران انتخاب خودگزین "عدم مشارکت"
- الگوی سیاست گذاری فرهنگی مبتنی بر اندیشه مقام معظم رهبری
- نقش روزنامه نگاری “راه حل گرا” در گزارشگری ویروس کرونا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.