تحکیم خاک با استفاده از روش های Anchor , Nailing در پروژه مرکز بین المللی مالی - اقتصادی مشهد IT
محل انتشار: ششمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,247
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEGE06_064
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1387
چکیده مقاله:
به منظور تعیین خصوصیات فیزیکی لایه های خاک، آزمایشات دانه بندی، هیدرومتری و حدود آتربرگ برروی نمونه های دست خورده در محل پروژه بین المللی مالی- اقتصادی مشهد انجام گرفته است. بر اساس نتایج این آزمایشات خاک محل براساس طبقه بندی یونیفاید از خاک های دانه درشت شامل GM-GC,SM-SW,GP-GC,SC-SM و خاک ریز دانه با نام CL و CL-ML تشکیل شده است. در سایت مورد مطالعه، دو گمانه هر یک به عمق 40 متر و یک گمانه به عمق 70 متر (جمع ا 150 مت ر) در
مرحله اول و سه گمانه 40 متری(جمعا 120 متر) در مرحله دوم حفر گردیده اس ت . لازم به ذکر است که در مطالعات ژئوتکنیک قبلی 3 گمانه به عمق کلی 100 متر حفر شده و مطالعات اخیر به منظور تکمیل م طالعات قبلی می باشد.(جمعا 10 گمانه شناسایی به عمق جمعا 376.5 متر در این سایت حفر گردیده است. ) علاوه برآن 800 گمانه با اعماق متفاوت( از 6 متر تا 28 متر) در 6 ردیف، به منظور اجرای دیوار حائل در دیواره های بلوک های B,G,D حفر شد. همچنین تعداد 32 گمانه ( تا این مرحله از پروژه - تا امروز) در بلوک پشتی (بلوک F ) در 3 ردیف حفر شده است و حفاری ها هنوز ادامه دارد. با توجه به نتایج آزمایشات در این محدوده و ریزشی بودن خاک، برای حفظ پایداری دیواره ها و تحکیم مناسب (با توجه به عمق بالای گودبرداری) اجرای دیوار حائل با روش Nailing در ردیف اول گمانه ها و روش Anchor در بقیه ردیف های گودبرداری پیشنهاد و هم اکنون در حال تکمیل مراحل نهایی است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
غلامرضا لشکری پور
گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد
محمد غفوری
گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد
نرجس قهرمانی
گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد
افسانه مراتی
گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :