سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MMAT03_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 266
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار خوردگی پوشش استلایت 6 به روش روکش کاری و پاشش حرارتی (HVOF) و پوشش NiCrBSi به روش پاشش حرارتی(HVOF) بر روی فولاد AISI-4130
چکیده مقاله:
در این مقاله به بررسی رفتار خوردگی پوشش استلایت6 به دو روش پاشش حرارتی (HVOF) و روکش کاری (GTAW) و پوشش NiCrBSiبه روش پاشش حرارتی (HVOF) برروی فولاد 4130 در محیط 3.5 درصد NaCl پرداخته شده است. روکش کاری این پوشش ها توسط فرایند جوشکاری (GTAW) و پاشش حرارتی (HVOF) انجام شد. نمونه ها متالوگرافی شدند و رفتار خوردگی پوشش ها با استفاده از دستگاه پتانسیو دینامیک بررسی شد. همچنین تست های سختی سنجی، چقرمگی شکست و متالوگرافی انجام شدند. طی بررسی هایی که انجام شد رفتار خوردگی پوشش استلایت 6 پوشش داده شده توسط فرایند جوشکاری بهتر از دو پوشش دیگر شد که دلیل آن تخلخل مضر پوشش های اعمال شده با روش پاشش حرارتی با سطح زیرلایه بیان شد. همچنین سختی پوشش های پاشش حرارتی بیشتر از روش روکش کاری گزارش شد که دلیل آن ریزساختار به دست آمده توسط این روش ها بیان شد. نتایج چقرمگی شکست نشان داد که پوشش های استلایت 6 چقرمگی شکست بیشتری نسبت به پوشش NiCrBSi دارند که ذرات کاربیدی و بورایدی سخت که در زمینه پوشش NiCrBSi وجود دارند سبب تردی این پوشش شده و چقرمگی پایین تری را بدست داده است.
کلیدواژه ها:
استلايت6، پاشش حرارتي سوخت-اكسيژن سرعت بالا، جوشكاري قوسي الكترود تنگستني با گاز محافظ، فولاد 4130
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/688279/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفرزاده، ابوالفضل و طهری، مصطفی،1396،بررسی رفتار خوردگی پوشش استلایت 6 به روش روکش کاری و پاشش حرارتی (HVOF) و پوشش NiCrBSi به روش پاشش حرارتی(HVOF) بر روی فولاد AISI-4130،سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک- عمران و فناوری های پیشرفته،اسفراین،،،https://civilica.com/doc/688279
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صفرزاده، ابوالفضل؛ مصطفی طهری)
برای بار دوم به بعد: (1396، صفرزاده؛ طهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشکیل ترکیبات بین فلزی در کامپوزیتAl/Ni3Al تفجوشی شده در دماهای مختلف
- اثر دما بر فصل مشترک اتصال Al/Ti در کامپوزیت Ti3Al-Al تولید شده بصورت درجا
- تاثیر پارامترهای فرایند سنگزنی بر چقرمگی شکست پوشش WC-10Co-4Cr ایجاد شده توسط فرایند پاشش حرارتی HVOF
- دو فناوری جدید در اتصالات ترکیبی فلز به کامپوزیت
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.