سال انتشار: 1379
کد COI مقاله: JR_IJER-2-4_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 157
فایل این مقاله در 36 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 36 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نظام مطلوب ارزی و تنظیم و پیش بینی نرخ ارز برای اقتصاد ایران
چکیده مقاله:
مطابق نظریه اقتصاد کلان امکان دسترسی به یک تعادل با ثبات در اقتصاد زمانی میسر خواهد بود که سیاستهای ارزی با سیاستهای پولی و مالی سازگاری و هماهنگی داشته باشند همچنین تنظیم نرخ واقعی ارز و رابطه آن با یک رژیم ازی شناخته شده منطبق با شرایط اقتصادی در ایجاد تعادل از اهمیت به سزایی برخوردار است در مطالعه حاضر سعی شده است با تاکید بر سازگار کردن رژیم ارزی و نرخ ارز از یک طرف و سیاستهای پولی و مالی و سیاست تقلیل ارزش ریال از طرف دیگر نرخ ارزی که بتواند رشد صادراتی غیر نفتی را تضمین نماید مورد پیش بینی قرار دهیم در این راستا با استفاده از یک مدل VAR برای تعیین نرخ ارز مناسب رفتار نرخ ارز و سایر متغیرهای مهم مربوطه را در افق زمانی 1379-75 مورد پیش بینی قرار داده ایم در این چهارچوب الگویی در نظر گرفته شده است که بتواند به طور همزمان اثر سیاستهای مالی رشد نقدینگی تورم و تقلیل ارزش ریال را در یک افق زمانی 5 ساله بر صادرات غیر نفتی مشخص سازد به این منظور الگویی مشتمل بر 5 متغیر درون زا و 4 متغیر برون زا در نظر گرفته شده است
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/681896/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی بروجردی، علیرضا،1379،نظام مطلوب ارزی و تنظیم و پیش بینی نرخ ارز برای اقتصاد ایران،،،،،https://civilica.com/doc/681896
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، رحیمی بروجردی، علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1379، رحیمی بروجردی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط بین اندازه، گستردگی عملکرد و تعداد کارکنان موسسه حسابرسی با کیفیت حسابرسی
- تاثیر کیفیت حاکمیت شرکتی بر رعایت الزامات افشای اجباری در شرکت های خاکستری
- بررسی نقش افشای اینترنتی اطلاعات بر واکنش بازار به تصاحب شرکت های بزرگ: ضمن تاکید بر نقش رقابت اطلاعاتی بین سرمایه گذاران آگاه
- بررسی تاثیر ترکیبی ویژگی های مراحل چرخه عمر بر محافظه کاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی میزان اثربخشی تسهیلات بانک کشاورزی شهرستان همدان ازدیدگاه کشاورزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.