انتخاب پروژههای ساخت با استفاده از مدل ترکیبی فرآیند تحلیل شبکهای و برنامهریزی آرمانی صفر ـ یک
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,219
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIORS02_306
تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387
چکیده مقاله:
انتخاب پروژه جهت ساخت، در واقع به معنی مشخص کردن تعدادی پروژه و تخصیص منابع سازمان فقط در بین آن پروژهها میباشد تا بواسطه این انتخاب و تخصیص، سود سازمان حداکثر گردد. بطور کلی میتوان گفت انتخاب پروژه برای پروژههای ساخت از جمله مسائل تصمیمگیری چندمعیاره میباشد. در این مقاله محقق یک متدولوژی را معرفی میکند که رابطه میان معیارها و گزینهها را با استفاده از فرآیند تحلیل شبکهای و برنامهریزی آرمانی در نظر میگیرد. برای رسیدن به یک رویکرد سیستماتیک جهت در نظر گرفتن الویتها و نسبتها در معیارهای چندگانه و سبک سنگین کردن اهداف، پیشنهاد میشود که فرآیند تحلیل شبکهای قبل از برنامهریزی آرمانی کار رود.
در نهایت در انتخاب پروژه، باید وابستگی درونی میان معیارها و گزینهها را در نظر گرفت و این امر بدلیل مسائلی است که در دنیای واقعی وجود دارد. بعلاوه توسعه یک متدولوژی برای در نظر گرفتن فاکتورهای وابسته به هم بسیار مشکل است. با بکارگیری این مدل معرفی شده میتوان مسائلی که دارای معیارهای چندگانه، وابستگی درونی میان معیارها و گزینهها و امکانسنجی منابع هستند را حل کرد.
کلیدواژه ها:
تصمیمگیری چند معیاره ، وابستگی درونی ، دلفی فازی ، فرآیند تحلیل شبکهای ، برنامهریزی آرمانی صفر و یک
نویسندگان
صفر فضلی
استادیار دانشگاه بین المللی امام خمینی
سید سینا مدنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه بین المللی امام خمینی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :