سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,214

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_025

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

چکیده مقاله زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف

در این مقاله مساله زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف (Flexible flow shop) مورد بررسی قرار گرفته است. فرض بر این است که زمان‌های آماده‌سازی بین گروه‌ها وابسته به توالی است. هدف کمینه کردن زمان تکمیل آخرین کار (Minimization of makespan) است (FFc/fmls. Splk/Cmax). با توجه به پیچیدگی بالای مساله و عدم امکان حل مدل‌های ریاضی چنین مسائلی در اندازه‌های واقعی، الگوریتمی بر پایه الگوریتم فراابتکاری Memetic برای مساله توسعه داده شده است. برای ارزیابی کیفیت الگوریتم، نتایج آن با نتایج تنها الگوریتم مجود مقایسه شده است. نتایج حاکی از آن است که الگوریتم Memetic از تنها الگوریتم‌ موجود تاکنون برای این مساله، بهتر عمل می‌کند.

کلیدواژه های زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف:

نویسندگان مقاله زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف

طه یاسر کشاورز

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

ناصر سلماسی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Corne, D., Glover, F., Dorigo, M., New ideas in optimisation. ...
Gupta, J.N.D., Darrow, W.P., "The two-machine sequence dependent flowshop scheduling ...
Logendran, R., Carson, S., Hanson, E., "Group scheduling in flexible ...
Logendran, R., deSzoeke, P., Barnard, F., "Seq u e n ...
Nowicki, E., Smutnicki, C., "The flow shop with parallel machines: ...
Sawik, T.J., "Mixed integer programming for scheduling flexible flow lines ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف" توسط طه یاسر کشاورز، دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف؛ ناصر سلماسی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تولید سلولی، زمانبندی گروهی، آماده‌سازی وابسته به توالی، کارگاه سری منعطف، الگوریتم Memetic هستند. این مقاله در تاریخ 11 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1214 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله مساله زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف (Flexible flow shop) مورد بررسی قرار گرفته است. فرض بر این است که زمان‌های آماده‌سازی بین گروه‌ها وابسته به توالی است. هدف کمینه کردن زمان تکمیل آخرین کار (Minimization of makespan) است (FFc/fmls. Splk/Cmax). با توجه به پیچیدگی بالای مساله و عدم امکان حل مدل‌های ریاضی چنین مسائلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زمانبندی گروه‌های کاری در یک کارگاه سری منعطف با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.