سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: RAFCON08_117
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 415
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر آموزه های دینی در پیشگیری از وقوع جرم
چکیده مقاله:
ارتکاب جرم، یکی از دیرینه ترین پدیده های اجتماعی انسان است که بحث درباره ی آن به جوامع ابتدایی اجتماعات بشری باز می گردد. واکنش اجتماعی در برابر این پدیده نیز همزمان با وقوع اولین جرم در شدیدترین نوع خود یعنی کیفر و مجازات آشکار می گردد. هدف از چنین واکنشی، جلوگیری از تکرار جرم با تهدید و ارعاب خاص و عام بوده است. این منطق، راهبرد اساسی جوامع، برای برخورد با پدیده مجرمانه بوده است. ولی واقعیت اجتماعی و افزایش شدید آمارهای جرم و جنایت موفقیت این راهبرد را زیر سوال برده است. با آشکار شدن عدم موفقیت راهکارهای کیفری در کنترل جرایم، امروزه سیاست جنایی کشورها به سوی تدابیر پیشگیرانه گرایش پیدا کرده است. آنچه این پژوهش بدان دست یافته این است که سیاست اصلی و زیر بنای اسلام در مبارزه با جرم سیاستی پیشگیرانه و بازدارنده است. مراجعه به منابع و آموزه های اسلامی نشان می دهد که تدابیر پیشگیرانه از جرم در سیاست جنایی اسلام مقدم بر سیاست کیفری بوده و بخش اعظم آموزه های اسلامی را به خود اختصاص داده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RAFCON08_117 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/676090/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرصفدری، سیده یاسمن،1396،بررسی تاثیر آموزه های دینی در پیشگیری از وقوع جرم،هشتمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی،تهران،https://civilica.com/doc/676090
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، میرصفدری، سیده یاسمن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، میرصفدری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشروعیت دفاع اسلامی (جهاد) ا زمنظر قرآن و اهل بیت (علیه السلام) در امنیت جامعه اسلامی
- بهره برداری ازمال مشاع
- بررسی اجاره مال مشاع و نحوه تسلیم آن در فقه و حقوق ایران
- ماهیت تسلیم اموال مشاع در فقه و حقوق ایران و بررسی ضمانت اجراهای آن
- مطالعه اختیارات مالکین مشاعی، اثرات و ضمانت اجرای آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی رفتار اخلاقی براساس هوش هیجانی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر بندرعباس
- بررسی رابطه ذهن آگاهی و توانمندی منش با شادکامی دانشجویان
- رابطه عزت نفس و تاب آوری با اضطراب امتحان در دانشجویان دانشگاه زنجان
- رابطه جهت گیری مذهبی با بهزیستی روانی و شادکامی در دانشجویان
- طراحی برنامه مداخله تقویت تجارب خوشبختی در جامعه ایرانی: یک مطالعه کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.