سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IAAMM01_061
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,085
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش های ساخت ابرخازن ها بر پایه نانولوله های کربنی
چکیده مقاله:
جایگزین کردن منابع تجدیدپذیر انرژی مستلزم بکارگیری سامانه های ذخیره انرژی می باشد که درحال توسعه و پیشرفت گسترده است. از میان تمام راه حل های واقع بینانه موجود، ذخیره انرژی در باتری و ابرخازن ها به عنوان یک منبع بادوام، پاک و موثر مورد توجه ویژه است. ابرخازن ها با مساحت سطح بالا در مقایسه خازن های معمولی، دارای چگالی انرژی بالاتری هستند همچنین توان بالاتری را نسبت به باتری ها و پیل های سوختی از خود نشان می دهند. در خازن های الکتروشیمیایی یا ابرخازن ها، به طور عمده تحویل انرژی بر پایه واکنش های فارادی نبوده و تنها حاصل جدایی بار در فصل مشترک الکترود و الکترولیت در لایه دوگانه الکتریکی است. نانولوله های کربنی ذاتا خنثی، تجمع یافته و درهم تنیده بوده و پراکنده کردن نانولوله های کربنی به عنوان فاکتور اولیه برای توسعه ی خواص الکتریکی و مکانیکی ابرخازن ها مطرح می شود. ساخت الکترود فیلم کربن نانولوله مهمترین بخش ساختابرخازن ها بوده و تاکنون روش های بسیاری برای ساخت الکترود مورد استفاده قرار گرفته است که شامل روش های متنوع شیمیایی و فیزیکی می شوند. از میان این روش ها، در این مقاله پس از بررسی و شناخت خواص منحصر به فرد کربن نانولوله ها و ابرخازن ها مکانیسم ساخت با روش های رسوب الکتروشیمیایی، رسوبالکتروفورتیک و رسوب الکترواستاتیک را مورد مطالعه قرار خواهیم داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IAAMM01_061 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/673815/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نورمندی پور، ابراهیم و شجاعی فرد، محمدحسن و دهمرده، مسعود،1396،مروری بر روش های ساخت ابرخازن ها بر پایه نانولوله های کربنی،اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع،تهران،https://civilica.com/doc/673815
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نورمندی پور، ابراهیم؛ محمدحسن شجاعی فرد و مسعود دهمرده)
برای بار دوم به بعد: (1396، نورمندی پور؛ شجاعی فرد و دهمرده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- بررسی ساختار و خصوصیات الکتریکی ابر خازنهای ترکیبی
- بررسی طراحی و ساخت ابر خازنهای الکتروشیمیایی دو لایه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی آماری مشخصات هندسی روکش کاری لیزری پودر اینکونل ۷۱۸ روی زیرلایه همجنس توسط لیزر فیبری پیوسته
- ساخت اکسید آلومینوم حفره دار (نانو سایز) نظم یافته و بهینه سازی شرایط آن
- تهیه پوشش نانو کامپوزیتی /ZnO۲/ZrO۲TiO بر روی آلیاژ Ti۶Al۴V و بررسی مقاومت به خوردگی آن در محلول PBS
- بررسی اثر الکترولیت ، جریان و زمان پوشش دهی پوشش نانوکامپوزیتی Al۲O۳ در فرایند PEO بر روی آلومینیوم ۷۰۷۵ و بررسی خوردگی آن
- Evaluation of niobium nitride coatings produced on AISI ۴۳۰ steel by niobizing and plasma nitriding
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.