بررسی چگونگی انتخاب پروژه های اجرایی؛ تحقیقاتی با استفاده از TOPSIS و مقایسه آن با ELECTREبا مطالعه موردی بر پروژه های تبلیغاتی
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 357
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIORS03_229
تاریخ نمایه سازی: 17 آبان 1396
چکیده مقاله:
تصمیم گیری یکی از دشوار ترین مسایل در امر مدیریت می باشد. و بروز خطا در این امر مهم غیر ممکن نیست. و این امر ضررهای جبران ناپذیری را متحمل سازمان و افراد می کند. تصمیم گیری در مورد انتخاب پروژه های تحقیقاتی و انتخاب صحیح روشی از روشهای پیشنهادی مستلزم انتخاب روش مطمین و قابل اطمینانی برای این نوع تصمیم گیریها می باشد تا بتوان ضررهایی همچون (هزینه ، زمان و... ) را کاهش دهد. در این مقاله ابتدا معیارهای سازمانی و توانایی های مجریان پروژه را بررسی و تشریع میکنیم و بعد مدل TOPSIS و چگونگی استفاده از راه حلهای آن را تشریع می نماییم. هدف از این تحقیق شناسایی مدلهای غیر جبرانی و استفاده از TOPSIS می باشد تا مدیران بتوانند با بهره گیری از این روش بتوانند تصمیمات درستی در مورد انتخاب پروژه های تحقیقاتی انتخاب نمایند ودر آخر از روش ELECTRE استفاده شده تا بتوان برای اطمینان از درستی تصمیم اتخاذ شده از طریق روش غیر جبرانی TOPSIS می باشد .
کلیدواژه ها:
تصمیم گیری - مدل غیر جبرانی - تکنیک تصمیم گیری ELECTRE --TOPSIS|
نویسندگان
سعید لطفی مقدم
باشگاه پژوهشگران جوان و دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
احسان احمدی
دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
حین فروغی
دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
سید مصطفی سعیدی کاخکی
باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان