کاربرد فناوریهای نوین برای ایجاد هارمونی در فضاهای داخلی
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,026
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIDD02_004
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1387
چکیده مقاله:
* سیستمهای هوشمند (Smartation Systems)
* فناوری نانو در فضاهای داخلی (Nano technology usage)
(BMS→Building Management System)
بوسیله سیستم مدیریتی ساختمانها، که در زمینههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، به مواردی پر اهمیت در فضاهای داخلی میتوان اشاره کرد، از جمله:
کاربرد سنسورهای حساس به حرکت (Motion Sensor) و حساس به نور و تنظیم کننده نورها و دمای فضا بر اساس سبک، سلیقه و سیستم بیولوژیکی انسان و استفاده از LEDهایی با قابلیت حفظ طیفهای رنگی و امکان تغییر رنگ و شدت و زیباتر کردن محیط در نورپردازی و به کارگیری سیستمهای گرمایشی و سرمایشی بهینه کننده و هوشمند و اجرا شده در کف و همچنین سیستمهای تهویه مطبوع و خودکار (HVAC→Heating Ventilation Air Conditioning)
استفاده از ذرات هوشمند جاذب نور که در طول روز مقداری از نور محیط را جذب و در شب درخشندگی زیبایی ساطع میکند.
(Phase chang materials-Smart coating absorb light)
شیشههایی با قابلیت تغییر شفافیت در مقابل انواع شدت تابش نور
(UV filtering & reflecting window to control heat)
ذرات هوشمند جاذب گرما که در طیف خاصی از نور قابلیت نمایش را مییابد.
(Heat absorbent nano particulate paints)
فناوری نانو یکی از علومی است که در پیشرفتهای نوین، موجب تغییرات شگرفی در سیستمهای مختلف گردیده و در همین راستا در فضاهای داخلی هم فعالیتهای بسزایی صورت گرفته که مختصرا به شرح زیر میباشد:
استفاده از پارچههای ضد آب و ضد چروک، همچنین پارچههایی با خاصیت ضد لکه و بو، کفپوشهای ضد الکتریسیته ساکن و ضد باکتری، قابلیت سریع تغییر رنگ پوششها، (Smartition naterials)
شیشههای هوشمند و خود پاک شونده (Self clening) و ضد بخار (Anti fogging) و همچنین استفاده فناوری نانو برای تولید کامپوزیتهای مختلف و سبکتر کردن لوازم خانگی و در عین حال مقاوم و غیره منجر خواهد شد.
لازم به ذکر است که در آمریکا، پس از طرح فرستادن انسان به کره ماه، نانو تکنولوژی بیشترین بودجه را از دولت فدرال دریافت کرده است.
با نتایج عملی که در برخی پروژهها در این راستا بدست آمده و بیانگر اهمیت این مهم بوده، مطمئنا برای چنین کاری طراحی یک برنامه منسجم، فراگیر و همه جانبه اجتنابناپذیر است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام جنانی
طراحی داخلی - فوق برنامه دانشگاه تهران
ساسان مهران امین
طراحی داخلی، فوق برنامه دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :