سال انتشار: 1394
محل انتشار: دوفصلنامه علوم اجتماعی، دوره: 12، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_SOCIAL-12-2_005
زبان مقاله: فارسی
(فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
مشخصات نویسندگان مقاله حمایت شبکه های اجتماعی غیررسمی و رضایت از اوقات فراغتزنان متاهل شاغل در شهر اردبیل
چکیده مقاله:
مطاله حاضر به بررسی تاثیر حمایت شبکه های اجتماعی غیر رسمی و قوت پیوند صمیمیت بر رضایت از اوقات فراغت زنان متاهل شاغل می پردازد برای بررسی این رابطه، از مدل تاثیر مستقیم حمایت اجتماعی و نظریه منابع اجتماعی استفاده شده است این مطالعه با روش پیمایش و با استفاده از پرسشنامه انجام گرفته است. جامعه آماری را زنان متاهل شاغل 55-20 شهر اردبیل در سال 1390 تشکیل می دهند. حجم نمونه 356 نفر است که با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شد. ضریب آلفای 0.69 برای متغیر رضایت از اوقات فراغت و 0.73 برای متغیر حمایت اجتماعی نشان دهنده پایایی مناسب برای این ابزارها بوده و این متغیرها از اعتبار صوری نظر اساتید برخوردار هستند. یافته ها نشان می دهد که میزان رضایت زنان از اوقات فراغتشان نزدیک به حد متوسط، میزان قوت پیوند در حد متوسط و میزان حمایت دریافتی پایین تر از حد متوسط است در ارتباط با انواع شبکه ها، خویشاوند و دوست، بیشترین میزان و همسایگی، کمترین میزان حمایت را داشته اند. علاوه بر آن، در میان انواع حمایت ها، حمایت اطلاعاتی بیشترین تاثیر را بر روی متغیر وابسته داشته است. نتایج رگرسیون نیز نشان می دهد که متغیرهای پایگاه اقتصادی – اجتماعی قوت پیوند و حمایت اجتماعی متغیرهای تاثیر گذار بر رضایت شغلی زنان متاهل شاغل می باشند.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي اجتماعي غير رسمي، حمايت اجتماعي، رضايت از اوقات فراغت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/664275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سفیری، خدیجه و باستانی، سوسن و قرانی دامداباجا، لیلا،1394،حمایت شبکه های اجتماعی غیررسمی و رضایت از اوقات فراغتزنان متاهل شاغل در شهر اردبیل،،،،،https://civilica.com/doc/664275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سفیری، خدیجه؛ سوسن باستانی و لیلا قرانی دامداباجا)
برای بار دوم به بعد: (1394، سفیری؛ باستانی و قرانی دامداباجا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر خنده درمانی در کیفیت زندگی خانواده های دارای فرد بیمار روانی مزمن
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.