انتخاب محیط معادل بهینه درتحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تونل انتقال آب قمرود
محل انتشار: هفتمین کنفرانس تونل ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,619
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ITC07_061
تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1384
چکیده مقاله:
بمنظور تأمین آب مورد نیاز کشاورزی در ایران مرکزی و همچنین تأمین آب شرب برخی از شهرهای مرکزی ، تونل انتقال آّب قمرود احداث می گردد . جریان آب درون این تونل ثقلی و از نوع آزاد بوده و عوامل ناپایداری تونل ، دسته درزه ها و ناپیوستگی های منطقه می باشند. هدف از این پروژه، تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری موقت در 700 متر اولیه این تونل می باشد.
به کمک روشهای عددی که مبتنی بر مکانیک محیطهای پیوسته و ناپیوسته هستند و نیز با منظو ر کردن تمام جوانب مسأله، نتایج قابل قبول تری در ا ین مورد بدست م ی آی د. تونل مذکور در مح یط شدیداً درزه دار و در معرض تنش های برجای زیاد قرارداشته، لذا باید از نرم افزاری استفاده شود که بتوان ناپیوستگیهای موجود در منطقه را ب ه خوبی مدل سازی نمو د. بهمین دلیل برای مدل سازی از نرم افزار اجزای مجزا ،(UDEC) با در نظر گرفتن شرایط محیط واقعی و محیط معادل، استفاده و نتایج این دو محیط با هم مقایسه گردید . تحلیل پایداری و بررسی سیستم نگهداری تونل با استفاده از روش عددی (UDEC) انجام شد که نتایج تحلیل عددی ، مشکلات ناپایداری در زونهای خرد شده را نشان می دهد . در نهایت با استفاده از نرم افزار UDEC سیستم نگهداری، اجرا و با تحلیل حساسیت انجام گرفته ، سیستم نگهداری بهینه انتخاب گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امید دلارام
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده م
رحیم حسنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده م
وامق رسولی
عضو هیئت علمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی معدن، متالور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :