بررسی و تحلیل جایگاه رقابتی مجتمع های پتروشیمی جنوب غرب خوزستان بر اساس استراتژی ورود آنها به بازارهای بین المللی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش حسابداری،مدیریت و اقتصاد با رویکرد پویایی اقتصاد ملی
  • کد COI اختصاصی: AMEM01_158
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 463
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا شیرازیان

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

رضا روستایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر گروه مدیریت

داریوش اسداله سلمانپور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر گروه مدیریت

حجت الله کمالوند

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر گروه مدیریت

محمد رحمتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر گروه مدیریت

سیده نسیم موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر گروه مدیریت

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی و تحلیل جایگاه رقابتی مجتمع های پتروشیمی جنوب غرب استان خوزستان بر اساس استراتژی ورود آنها به بازارهای بین المللی می باشد. تحقیق حاضر از نوع کاربردی است. روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی است. مدیران و کارشناسان مجتمع های پتروشیمی جنوب غربی استان خوزستان به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شده است که از بین آنان با استفاده از فرمول کوکران 154 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شده است که به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شده اند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته می باشد. و با استفاده از روایی محتوی توسط اساتید راهنما و مشاور تایید شد و پایایی پرسشنامه ها با استفاده از آزمون کرونباخ انجام شد که ضریب کرونباخ برای پرسشنامه حاضر 0/745می باشد که حاکی از پایایی پرسشنامه است. داده های حاصل از پرسشنامه ها با استفاده از آزمون های، t تک متغیره و فریدمن با کمک نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج آزمون t تک متغیره در سطح معنی داری (0/05) نشان داد از دیدگاه مدیران و کارشناسان جایگاه رقابتی مجتمع های پتروشیمی مورد مطالعه با توجه به استراتژی های ورود به بازارهای بین المللی آنها از سطح قابل قبولی برخوردار است. همچنین آزمون فریدمن، حاکی از بالاترین رتبه مربوط به استراتژی کاربرد منسجم تکنولوژی و کارکنان می باشد و کمترین رتبه مربوط به استراتژی های جایگاه یابی محصولات یا خدمات می باشد.

کلیدواژه ها

جایگاه رقابتی، بازارهای بین المللی، استراتژی، صنعت پتروشیمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.