تاثیر ابعاد بودجه ریزی عملیاتی بر بهره وری سازمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: KAUHEM01_311
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعیده کیانفر

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی (مالی دولتی) یادگار امام خمینی (ره) واحد شهرری دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

محمدرضا عسگری

گروه مدیریت، یادگار امام خمینی (ره) واحد شهرری دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

احمد اصلی زاده

گروه مدیریت یادگار امام خمینی (ره) واحد شهرری دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

در پژوهش حاضر هدف محقق مطالعه تاثیر عوامل بودجه ریزی عملیاتی بر بهره وری سازمانی در وزارت امور اقتصادی و دارایی بود. برای بررسی عملی و تجربی مدل پژوهش ابتدا متغیرهای هریک از فرضیه های پژوهش تعریف مفهومی و عملیاتی شد، سپس پرسشنامه ای حاوی 44 سوال برای سنجش متغیرهای پژوهش تهیه شد. جامعه آماری این تحقیق، مدیران و معاونان و متخصصان ارشد وزارت اقتصاد و دارایی بودند. بنابراین نمونه آماری مورد نیاز بر اساس فرمول نمونه گیری جامعه محدود کودکران تخمین زده شد و 150 پرسشنامه به آنها ارایه شد. پزوهش حاضر از تحقیقات کاربردی ا ست که از نظر هدف توصیفی، از نظر روش و اجرا پیمایشی و از نظر روش تحلیل رگرسیون بود. نتایج بدست آمده نشان داد با افزایش و بهبود عوامل انسانی بودجه ریزی عملیاتی در وزارت اقتصاد و دارایی، بهره وری سازمان در وزارت امور اقتصادی و دارایی بهتر می شود. همچنین با افزایش و بهبود عوامل محیطی بودجه ریزی عملیاتی، بهره وری سازمان در وزارت امور اقتصادی و دارایی را افزایش می دهد. در نهایت، یافته ها نشان داد که بهبود عوامل فنی بودجه ریزی عملیاتی در وزارت اقتصاد و دارایی، بهره وری سازمانی در وزارت امور اقتصادی و دارایی را افزایش می دهد.

کلیدواژه ها

بودجه ریزی عملیاتی، عوامل انسانی، عوامل محیطی، عوامل فنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.