سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارایی جلبک دیکتیوتا سرویکورنیس در حذف رنگ مالاشیت سبز از محیطهای آبی:مطالعه سینتیکی و ایزوترمی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 415
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NTICE01_062

تاریخ نمایه سازی: 29 مهر 1396

چکیده مقاله بررسی کارایی جلبک دیکتیوتا سرویکورنیس در حذف رنگ مالاشیت سبز از محیطهای آبی:مطالعه سینتیکی و ایزوترمی

رنگها مواد آلی با ساختار پیچیدهاند که کاربرد فراوانی در صنایع نساجی و رنگرزی دارند. حضور رنگ ها و مواد آلی در آب خطرات بهداشتی و زیست محیطی فراوانی را برای انسانها و سایر موجودات به وجود میآورد. لذا در چند دهه اخیر مطالعات زیادی در راستای حذف آلایندههای رنگی صورت گرفته است و جاذبهای با پایه بیولوژیکی درمقایسه با سایر روشها به دلیل بازده و سرعت جذب بالا ونیز مقرون به صرفه بودن بسیار مورد توجه هستند. در این پژوهش حذف رنگ مالاشیت سبز از محیط آبی توسط جلبک قهوه ای دیکتیوتا سرویکورنیس بررسی شده است. اثر متغییرهایی چون زمان تماس با جاذب، pHاولیه محلول، غلظت اولیه رنگ، دما بررسی شده است، ایزوترمهای جذب لانگمویر و فروندلیچ و همچنین سرعت واکنش توسط سینتیک جذب با دو مدل شبه مرتبه اول و شبه مرتبه دوم مطالعه گردید.

کلیدواژه های بررسی کارایی جلبک دیکتیوتا سرویکورنیس در حذف رنگ مالاشیت سبز از محیطهای آبی:مطالعه سینتیکی و ایزوترمی:

نویسندگان مقاله بررسی کارایی جلبک دیکتیوتا سرویکورنیس در حذف رنگ مالاشیت سبز از محیطهای آبی:مطالعه سینتیکی و ایزوترمی

مژگان پناهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، مرکز تحقیقات شیمی رازی واحد شهرضا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا ، شهرضا، ایران

ساناز بهنام

استادیار گروه مهندسی، دانشگاه شهرضا،دانشکده فنی مهندسی

مقاله فارسی "بررسی کارایی جلبک دیکتیوتا سرویکورنیس در حذف رنگ مالاشیت سبز از محیطهای آبی:مطالعه سینتیکی و ایزوترمی" توسط مژگان پناهی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، مرکز تحقیقات شیمی رازی واحد شهرضا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا ، شهرضا، ایران؛ ساناز بهنام، استادیار گروه مهندسی، دانشگاه شهرضا،دانشکده فنی مهندسی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلایندههای رنگی، ایزوترمهای جذب ، جذب زیستی ، جلبک دیکتیوتا ،رنگ مالاشیت سبز هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 415 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رنگها مواد آلی با ساختار پیچیدهاند که کاربرد فراوانی در صنایع نساجی و رنگرزی دارند. حضور رنگ ها و مواد آلی در آب خطرات بهداشتی و زیست محیطی فراوانی را برای انسانها و سایر موجودات به وجود میآورد. لذا در چند دهه اخیر مطالعات زیادی در راستای حذف آلایندههای رنگی صورت گرفته است و جاذبهای با پایه بیولوژیکی درمقایسه با ... .