سال انتشار: 1380
محل انتشار: همایش نقش فناوری اطلاعات در اشتغال
کد COI مقاله: ITENGAGE01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,712
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش تکنولوژی اطلاعات و تجارت الکترونیکی در اشتغال
چکیده مقاله:
امروزه تکنولوژی اطلاعات جنبه های مختلف زندگی را دستخوش تغییر و تحول نموده است. اطلاعات با سرعت زیادی انتقال می یابند، و نمی توان از اثرات تکنولوژی اطلاعات چشم پوشی کرد بلکه باید حضور گسترده آن را پذیرفت و مسئله جهانی شدن را سریعاً تجزیه و تحلیل نمود. تجارت الکترونیکی یکی از نتایج عصر تکنولوژی اطلاعات میباشد. در یک جامعه اطلاعاتی روشهای گوناگونی برای فروش وجود دارد. حجم وسیعی از خرید و فروش کشورهای پیشرفته از طریق الکترونیکی صورت می گیرد. و امکان خرید و فروش از کالاهای جزء تا خودرو را به خود اختصاص میدهد. بررسی اینکه تکنولوژی اطلاعات و تجارت الکترونیکی چه نقشی را در اشتغال زایی خواهند داشت، موضوع بحث این مقاله می باشد. حقیقتی که در اینجا می خواهیم بررسی کنیم این است که آیا تکنولوژی اطلاعات باعث کم شدن نیروی کار خواهد شد؟ در اینجا مسئله عرضه و تقاضا مطرح میشود. کم شدن نیروی کار بصورت ایجاد عدم تعادل در بازار شغل یابی شده و پاسخ کند بازار به این پدیده را در بر خواهد داشت.تکنولوژی اطلاعات، اقتصاد دنیا را انتقال خواهد داد. این تغییر و تحولات تنها جایگاههای فروش را تغییر نداده است، بلکه روی چگونگی انجام تجارت نیز اثر دارد. چیزی که در بازار رقابتی جهانی مطرح است. نیاز به کارگران ماهر و آموزش دیده برای جذب سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی می باشد. بایستی تغییرات را پذیرفت. در عصر حاضر امنیت در تغییراست، یعنی اگر سیستمی تحولات را نپذیرد، محکوم به از بین رفتن می باشد. پس باید با آموزش مهارتهای جدید به نیروی کار جوان، به بازار جهانی پیوست.
کلیدواژه ها:
جامعه اطلاعاتي، تجارت الكترونيكي ، اشتغال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/65823/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباس نژاد، آتوسا،1380،نقش تکنولوژی اطلاعات و تجارت الکترونیکی در اشتغال،همایش نقش فناوری اطلاعات در اشتغال،تهران،،،https://civilica.com/doc/65823
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، عباس نژاد، آتوسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1380، عباس نژاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی موانع ارزیابی مدیریت عملکرد کارکنان سازمانها و شهرداری ها
- بررسی تأثیر عناصر منتخب آمیخته بازاریابی خدمات بر ارزش ویژه نام و نشان تجاری بانک ملّت
- ارزیابی نقش عوامل فیزیکی و ارگونومیکی محیط کار بر سلامت کارکنان (مطالعه موردی:بانک های سپه شهر اصفهان)
- نقش ارتباطات یکپارچه بازاریابی در ایجاد و توسعه برند خدمات بانکی(مطالعه موردی: بانک مسکن استان آذربایجان شرقی)
- نقش فناوری اطلاعات در ایجاد فرصتهای کارآفرینی برای زنان ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.